Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Herkesin kendine göre bir rengi vardır. Peki sizin renginiz hangisi ve bu rengi kendinizce yorumlarmısınız? Bakalım enilginç yorum kimden gelicek? :tongue:

Benim rengim mavi,beyaz ve yeşil.Mavi gökyüzünü, beyaz saflığı,barışı ve masumluğu.Yeşil ise doğa rengi olduğu için benim renklerim.Üçünüde çok severim ve çok kullanırım...

ertemur.net

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
selamün aleyküm

ya ama ben renk körüyüm biraz benim renklerle bi işim olmaz olamaz üzgünüm aslında güzel bi konu vermişsin ama

hilalumut

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Fenerbahçe
kırmızı ve siyah hastasıyımdır, bu renkleri hiç bir renge değişmem...

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
:D :D
Bebek mavisi, türkis, pembe, siyah...
her renk güzeldir
hepsi benim

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
leylak rengini severim çiçeği çok güzel kokar siyah ve beyazı da severim beyaz temizliği siyah asaleti temsil eder bence gerçi bjk li değilim ama neyse

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
tüm renklerin sahibi olan Hazreti ALLAH en güzel.EL CEMİL olan O'dur. elbette onun yaratmış oldugu tüm renklerde güzeldir.

Tüm renkler güzeldir diyor ve renksiz dünya düşünemediğim gibi renksiz Cennette düşünemiyorum. Rabbimiz korusun renklerin olmayacagı ve her yerin karanlıklar içinde kalacagı Cehennemdir olsa gerek. Allahu ağlem .

setre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Sarı=> Yahudilerin
Kırmızı=>Şeytanın
Yeşil=> Müslümanların rengidir

Biz Böyle öğrendik ;)pembe beyaz siyah mavi fıstık yeşili turuncu turkuazbenim renklerim sırf değilde başka tonlarla beraber kırmızıyıda kullanırım :D

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Turuncu, turkuaz mavisi, bu renklerin bana çok yakıştığını ve de burcumla bütünleştiğini düşünüyorum.

Ama genede her rengin yeri başkadır. Her iki cihandaki hayatımızın renkli ve nurlu olması dileği ile...

Üst Alt