Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Muhammed Ali Gür

Siz, Mektup ve Sitem

1.

Sizi böyle üzen nedir Sayın Müşerref? Başınız mı ağrıyor delilercesine, ellerinizle, biricik ellerinizle başınızı neden öylesine şefkatle tutuyorsunuz? Elleriniz varmaz mı hiç şiddete?

Gün öğleye varmıştı, uyuyordunuz uyandınız Hava bugün de evet bugün de yağmurdan ve sevmekten kapalı Havanın kapalı olduğu günlerde Sevmekten ötürü bir an yorgun düştüğünüzde Sizin hep böyle başınız mı ağrır Sayın Müşerref?

Dışarıda bir yerlerde yağmur yağmasa ve soba yanmasa odanın bir köşesinde -bunu bana yapmasaydınız Sayın MüşerrefBaşınız için sokaklarda deliler gibi deliler gibi Nöbetçi sahaflar arardım size yıllanmış bir şiir okumak için Fakat ne mümkün mesailer hafta başına dek bitti.

II.

Siz hep böyle meşgul müsünüz Sayın Müşerref? Aksini söylemeye kalkmayın Sizin başınızı tutacak kadar bile vaktiniz var.

Sınıflarda isminiz kalın harfli seslerle okunduğunda, yoksunuz Yokluğunuzda dünya da neler oldu bilseniz Bilmeseniz daha iyi Sayın Müşerref Başınızı tutacak vaktiniz olmazdı bilseniz.

Bu satırları size, yarı kurşun yarı mürekkep hareketsiz harflerle yazıyorum -ve bu satırları okuduğunuzda pek uzağınızda olmayacağımYazıyorum ki duyun beni Sayın Müşerref Duyun ve başınızı kaşıyacak vaktiniz olmasın.

Bunu bana yapmasaydınız Sayın Müşerref

Bahardan çiçekler açardı kalbimin en kuytu yerinde

Ve sizi isitmak için yanmaya razıydım odanın bir köşesinde.

Üst Alt