ortada anLa$iLmayacak bir $ey yok bence.. gayet acik bir soru..
anLamamazLiga geLmeyeLim Ltf...

Bence üzerinde konu$uLabiLinecek en güzeL en berrak konuLardan BiRiSi...
Evet ben kendimce kisa bir $ekiLde a$ki anLatmak isterim (keLimeLer sözcükLer yetmez buna ama).. en azindan ifade etmeye caLi$ayim...
Insan TEK oLani sever, a$ki ömür boyu ya$ar, öLüncede ya$ar, öLdükten sonrada ya$ar... a$k ona buna $una duyuLmaz.. ona buna $una duyuLan a$k gecicidir..
Faniyim, Fani oLani istemem.. Acizim, aciz oLani istemem.. Ruhumu RAHMANA tesLim eyLedim, gayr istemem! demi$ Beddiuzzaman efendi..
Bir cok ki$iyi severiz/sevebiLiriz (bu ana, baba vs. oLabiLir), ama a$k ba$ka ya... o Layik oLana anca.. Layik oLan kim sizce ??? o bu $u demeyin.. Layik oLan yaLnizca yüce MevLa.. O ki en güzeL, O ki bizLeri bagi$Layan, O ki nuru iLe dünyayi aydinLatan, O ki ta$La$mi$ kaLpLeri yumu$atan, O ki gercegin ta kendisi.. O ki bizLeri yaratan.. ba$kasina nasiL bir a$k duyabiLirizki ?? onLar bize ne verebiLir.. onLar günahLarimizi bagi$LayabiLirmi? OnLar derdimizin dermani oLabiLirmi? onLar kaLpLerimizi nurLandirabiLirmi? eLbetteki hayir.. o vakit neden a$k keLimesi hafife aLinir?
sen bir insana a$k duyarsan, ALLAHü teaLaya duydugun nedir peki?
ben a$k keLimesini asLa hafife aLamam.. o okadar gücLü, okadar ak´ki.. anca ALLAHü teaLanin büyükLügü ve nuru iLe birLe$irse ye$erebiLir..
gerisi fani...