Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

TANER BİLGİ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
yaşamaktan bıkarsan ve sebebiin
kalmazsa hayata dair,,,,en yakın mezarlığa git ve sessizce onları dinle ....onlar iyi bilirler YAŞAMAK GÜZELDİR

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
yatak odasının gece lambası çok aydınlattığı için bişeylerle sarmış sarmalamışsın :D:D:D beynimi yedin Uhibbu :hihi:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
yatak odasının gece lambası çok aydınlattığı için bişeylerle sarmış sarmalamışsın :D:D:D beynimi yedin Uhibbu :hihi:

Açıkliyim bilidigin tekli flörasanı kadın çok ışık saçıyor gözümü alıyor diye fantayı kesmiş :D Flörasanı fanta pet şişenin içine koymuş :hihi: dikkat edersiniz fanta oldugunu anlarsınız :)

Kuzenimin evinin karsısınndaydı gördüm çok güldüm kuzenimde aldı beni oraya götürdü bu kız ışıgınızı çok begenmiş diye dalga geçe geçe :D
Kadın hemen anladı internete mi verceksiniz dedi bende çıt yok sadece sırıtma :D..Kuzenimin ısrarıyla çektim fotoyu çekinsemde :)

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer

Açıkliyim bilidigin tekli flörasanı kadın çok ışık saçıyor gözümü alıyor diye fantayı kesmiş :D Flörasanı fanta pet şişenin içine koymuş :hihi: dikkat edersiniz fanta oldugunu anlarsınız :)

Kuzenimin evinin karlısındaydı gördüm çok güldüm kuzenimde aldı beni oraya götürdü bu kız ışıgınızı çok begenmiş diye dalga geçe geçe :D
Kadın hemen anladı internete mi verceksiniz dedi bende çıt yok sadece sırıtma :D..Kuzenimin ısrarıyla çektim fotoyu çekinsemde :)

dedim ya ben pet şişe diye uyuz :sopali:
fanta mı pepsimi ne farkeder sonuçta şişe :hiiii:

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Pet şişe ama :hihi:
Ben neden öyle oldugu konusunda biraz düşünün istedim :)

8241100326_172755.jpg

Bu ara Türk işi icatlar meşhur forumda :hihi:

buda türk işi abajur diyelim :hahaha:

Üst Alt