Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Sanki önceki çoşku sitede yokmuş gibi geldi.Daha dolu dolu yaşanırdı sanki.Gitgide monotonlaşıyor mu bilmiyorum ama ben öyle sezinledim.

Kalkın ayağa,canlanın ya.Şu habibemsin. net. çoşsun.Konular açılıyor cevap yazanlar az,sanki yazmaktan ,fikir üretmekten millet aciz.Geçiştirilen cevaplar.Okunmadan giden konular.Gerçekten hoş ,değerli olan konulara rağbet az gibi geldi.Tekrar söylüyorum canlanınnnnn.... :) ;)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Habibemsin Kan Kaybediyor ...Admin üyelere aylık para çıkartsan böyle olmaz..Yakında Kimse kalmıcak bu gidişle. :p

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Orjinal Yazarı PasHa
Habibemsin Kan Kaybediyor ...Admin üyelere aylık para çıkartsan böyle olmaz..Yakında Kimse kalmıcak bu gidişle. :p

yani demi şöle ayda 1000ytl felan

şaka bi yana sitede adres degişikligi felan oldu ya normal bence toparlanır yeniden merak etmeyin arada zaten böle durgunluklar yaşanır
insanolarak biz bile devamlı aynı durumda kalmıyoruz demi bi dugunlaşırız bi coşarız buda onun gibi bişi
dua edip YA ALLAH diyelim ayaga kalkarız en kısa zamanda inş

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
arkadaşlar bize çok iş düşüyor bu konuda.adres değişikliğinden haberi olmayan arkadaşlar var.bildiklerimize haber vermeliyiz,haberdar etmeliyiz.

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Orjinal Yazarı zeyno

.Okunmadan giden konular.Gerçekten hoş ,değerli olan konulara rağbet az gibi geldi.
.... :) ;)
Bu konuda sana katılıyorum zeynocugum konu var cevap yok...varsada cok az...
Bu konuyu actıgın için çok sagol canımmm

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Herkes Msn sine Sitenin adresini yazabilir.Ve arkadaslarına mail ile reklam yapabilir..

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı TebessüM
Orjinal Yazarı PasHa

yani demi şöle ayda 1000ytl felan

şaka bi yana sitede adres degişikligi felan oldu ya normal bence toparlanır yeniden merak etmeyin arada zaten böle durgunluklar yaşanır
insanolarak biz bile devamlı aynı durumda kalmıyoruz demi bi dugunlaşırız bi coşarız buda onun gibi bişi
dua edip YA ALLAH diyelim ayaga kalkarız en kısa zamanda inş

Tebessüme katılıyorum,
Adres değişikliğinden dolayı olsa gerek...

Ama arkadaşların fikrini doğru buluyorum..
Msn'mize yazalım...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
evet benimde dikkatimden kaçmadı aynı şekilde bir durgunluk var islamiboarda baktım orası kaynıyor .. bilemiycemn neden adres değişikliğindenmi bazı durumlardanmı bir anlam veremedim..

neyse burdaki olanlar bize gayret çok düşüyor litfen sitemize sahip çıkalım

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Öncelikle hepinize bu duyarliliginizdan dolayi tesekkür ederim.
Malesef Sitemiz bu ara gercekten durgunlasti ve bir cok Üyemiz yeni adresten haberdar deyiller.Tekrar Habibemsin.Net alacagiz ama bir ay gibi uzun bir zaman sonra.
Sitemizin adresi degistiginden bu yana iki defa toplu Mailler yolladim bütün Üyelerimize ama malesef bu mailleri bir cok üyemiz almiyor. Bazilari gecersiz maillerle üye oluyorlar bazilarinin mailleri giden mesajlarimizi Junk mail olarak kayit ediyor ve Üyelerimiz okumuyor. Bazilari ise e maillerine hic bakmiyorlar.
Arkadaslarin dedigi gibi hepimize de cok is düsüyor. Msnlerinizde kontakt listelerinize toplu mailler yollayabilirsiniz.
Inaniyorumki cok yakinda bu durgunulumuzun yerini nese alacaktir yeterki el ele birlikte caba gösterelim.Belki dikkatinizi cekmistir.Forumda kolay kolay yazmam.Ama site durgunlastigini anlayinca katkida bulunmak icin yaziyorum. Sitemizin acildigi günden bu yan bu ikinci durgunlasmamiz ve eminim yine ilk defasinda oldugu gibi bunuda atlatacagiz Allahin izni ile...

Üst Alt