Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
sen merak etme canım ALLAHIN izniyel ayağa kalkacağız olur böyle vakaalar

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Site neden durgun?

Hayrunnisa, Maussema, Revolber ablalarımın olmayışı...
Kırıkmızrap abimin olmayışı...
Canucan ve Şeval kardeşlerimin olmayışı...
Site isminin değişikliği... (Ben elimden geldiğince haber verdim, hatta bazı modlara bile ben verdim)...
İslamiboard un açılışı...

Aklıma gelenler bunlar... :D

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
evet aynen siteden isminin degisiminden
bende birtüelü giremiyodum zannettim kapandi ama sonra bizim pashaya sordum ve ögrendim org olmus

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı zeyno
Sanki önceki çoşku sitede yokmuş gibi geldi.Daha dolu dolu yaşanırdı sanki.Gitgide monotonlaşıyor mu bilmiyorum ama ben öyle sezinledim.

Kalkın ayağa,canlanın ya.Şu habibemsin. net. çoşsun.Konular açılıyor cevap yazanlar az,sanki yazmaktan ,fikir üretmekten millet aciz.Geçiştirilen cevaplar.Okunmadan giden konular.Gerçekten hoş ,değerli olan konulara rağbet az gibi geldi.Tekrar söylüyorum canlanınnnnn.... :) ;)

sitenizde yeniyim sizler kadar eski bir geçmişim yok ama ilk günkü ile şimdi zaman arasında baktığımda evet bazı arkadaşların yazdığı gibi bi durgunluk var son zamanlarda sitede 2 veya üç kişi görüyorum online inşallah eski günlerinizden daha güzel günlerimiz olur bu konuda herkes gayret gösterse ve inanıyorum ki gösterecek bende her daim burdayım artık........

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
Site neden durgun?

Hayrunnisa, Maussema, Revolber ablalarımın olmayışı...
Kırıkmızrap abimin olmayışı...
Canucan ve Şeval kardeşlerimin olmayışı...
Site isminin değişikliği... (Ben elimden geldiğince haber verdim, hatta bazı modlara bile ben verdim)...
İslamiboard un açılışı...

Aklıma gelenler bunlar... :D

Kişiselleştirmeye gerek yok.Saydığın kişilerde olsa güzel olurdu tabi.Bu başka bir durgunluk.Herkesteki heves tükendi sanki.Daha canlı ve daha üretken, kıpır kıpır olmalıyız. ;)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
zyno abla, steyi site yapan üyeleridir... Şahsen onların olmadığı çok açık belli... Muhabbeti yapan genellde onlardı...

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
zyno abla, steyi site yapan üyeleridir... Şahsen onların olmadığı çok açık belli... Muhabbeti yapan genellde onlardı...

Bizim amacımız gırgır muhabbeti değil yamusab kardeşim.Lafım meclisten dışarı.Yoksa bu işler çok kolay.At ortaya bir gırgır konu bak nasıl uzuyor.Ucunu bucağını bulamazsın valla.Onun için kaliteli , daimi ve öğretici muhabbetler isteriz.Değil mi yamusab kardeşim.İstersen başlıyım ne dersin.Selam ve dua ile...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
sitemiz bu hali ile guzel bence...
seviyeli ve guzel konularda bulusuyoruz..

en dogrusuda bu..
bizim yapmak istedigimizde buydu forumu acarken..

eski adresimize gecelim daha daha iyi aktif olacagiz hep beraber insaallah..

katilimlarinizdan ve paylasimlarinizdan dolayi tum forum uyelerine
tesekurlerimi sunuyorum ...

ALLAH c.c hepinizden razi olsun ...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Abla neden bu kadar sinirlendiniz anlayamadım... şaşırttınız beni... hakkınızı helal ediniz...

.......................................................................... *

*=Nefsim adına konuştum diye, yazacaklarımdan vazgeçtim... Size hayırlı, daimi, öğretici muhabbetler...

Üst Alt