Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

gf8

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
selamlar
amotör ve acem ibir fotoğrafcılık için hangi makinayla başlamalıyım önerileriniz

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
selamlar
amotör ve acem ibir fotoğrafcılık için hangi makinayla başlamalıyım önerileriniz

Bir daha gelirmisiniz ...veya dışardan takip eder misiniz bilmiyorum kardeşim ama geçmişte fotoğrafçılıkla ilgilenen biri olarak konu hakkında size çok yararlı olacağını düşündüğüm bir tecrübe yazısını buraya alıntılayacağım

Alıntıdan öncesinde de birkaç şeye dikkat çekmek istiyorum :

Öncelikle kafanızın karışmasına izin vermeyin çünkü bu konuda bazı kişiler aşırı ısrarcı olabiliyor...
Bence önce fotoğrafı ne için çekmek istiyorsunuz ona karar vermelisiniz ve makinanız ne kadar iyi olursa olsun iyi fotoğraf çekmenin onun değil sizin işiniz olduğunun bilincinde olun...
Mesela ben basit bir makinayla başlamıştım (samsungdu) ama inanılmaz güzel kareler yakaladığım çok anlarım olmuştu.Yani başarılı fotoğrafı makineye bağlamayın derim ben en azından bunu takıntı yapanlardan olmayın yoksa çok para harcamanız kaçınılmaz olur :gul:

Umarım yararlanırsınız kolay gelsin.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yeni yeni, kıyıdan köşeden fotoğraf çekmeye başlamış biri olarak beni de aydınlattı yazılar :)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056

Konudan yararlanabilecek herkese Kolay gelsin...Başarılı ve güzel çekimler :gul:

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Zaman zaman bende fotoğraf işine merak salıyorum. Makine değil kişi çeker fotoğrafı ;)

Üst Alt