Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Birindarfatma

Hüzün Hamalı

Aldığı Beğeniler
4,413
Takım
Diğer
Hani Melekler Sormuştu Rabbimize Senin En Sevdiğin Kulun O İken Neden Onu Bukadar Izdırapla İmtihan Ediyorsun Hem Yetim Hem Öksüz Hemde Kimsesiz Ne Buyurmuştu Rabbimiz Kimseye Güvenmesin Hep Benden İstesin Bana Sığınsın Diye Güvendiğimiz İstediğimiz Ve Sığındığımız Yanlız Rabbimiz Olsun Dert Dediğin Geçer Sen ALLAH'a Güven O Herşeye Yeter.

Peygamberlerin İmtihanı Bizim Çektiğimiz Sıkıntılardan Dertlerden Daha Ağırdı Rabbim Sıkıntılarla Hastalıklarla Bizleri Sınıyıp İmtihan Ediyor Evet Bazen Sıkıntılardan Dertlerden İmtihanlardan Bunalıp Üzülsekte Her Halimize Hamd Olsun Yinede :( Vel Hasıl Bu Dünya İmtihan Dünyası Attığımız Her Adım İmtihan Rabbim Ağır İmtihanlarla İmtihan Etmesin Cümlemizi İnşaALLAH

Yusufça

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30,359
Takım
Beşiktaş
Imtihana maruz kalmak kolay atlatmak ferasettir..
Aynen öyle kardeşim, Allah razı olsun..
Ebû Saîd el-Hudrî"den nakledildiğine göre Resûlullah (sav), şöyle buyurmuştur “Müminin ferasetinden sakının. Çünkü o, Allah"ın nuruyla bakar.”

Yusufça

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30,359
Takım
Beşiktaş
Hani Melekler Sormuştu Rabbimize Senin En Sevdiğin Kulun O İken Neden Onu Bukadar Izdırapla İmtihan Ediyorsun Hem Yetim Hem Öksüz Hemde Kimsesiz Ne Buyurmuştu Rabbimiz Kimseye Güvenmesin Hep Benden İstesin Bana Sığınsın Diye Güvendiğimiz İstediğimiz Ve Sığındığımız Yanlız Rabbimiz Olsun Dert Dediğin Geçer Sen ALLAH'a Güven O Herşeye Yeter.

Peygamberlerin İmtihanı Bizim Çektiğimiz Sıkıntılardan Dertlerden Daha Ağırdı Rabbim Sıkıntılarla Hastalıklarla Bizleri Sınıyıp İmtihan Ediyor Evet Bazen Sıkıntılardan Dertlerden İmtihanlardan Bunalıp Üzülsekte Her Halimize Hamd Olsun Yinede :( Vel Hasıl Bu Dünya İmtihan Dünyası Attığımız Her Adım İmtihan Rabbim Ağır İmtihanlarla İmtihan Etmesin Cümlemizi İnşaALLAH

İllaki imtihan olacağız, yaradılışımız imtihan üzerine kurulu. Diğer yaratılmışlarla aramızdaki fark budur zaten.
Rabbim herkesi gücü nispetinde, altından kalabilecek şekilde imtihan eder. İmtihanı geçebilene ne mutlu.
Rabbim bizi imtihanı geçenlerden eylesin. Yanlışlarımıza pişman olma feraseti verip affetsin..

Üst Alt