Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı Hasbi
Portala uzun zamandır girmiyordum açıkcası yorum yapma gibi bir duruma sahip olduğumuda zannetmiyorum ama tepki verip etki gösteren tüm kardeşlerime başarılar diliyorum son zamanlarda fazla yorum yapmayan yazıları okuyan biri olarak...

Hepiniz Allah(c.c.)'a emanet olun..
BU listeye hasbi kardeşimizi de eklyebiliriz..kendisi yokluğunu hissettirdi..kalemi kuvvetli bir dostlarımızdan birisidir ;)

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
bence herkesin yazisi guzel..
ben ayrimcilik yapamiyacam herkesi begeniyorum ...

ve katilimlarindna dolayi herkese tesekurlerimi sunuyorum ... :)

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Orjinal Yazarı Hasbi
Portala uzun zamandır girmiyordum açıkcası yorum yapma gibi bir duruma sahip olduğumuda zannetmiyorum ama tepki verip etki gösteren tüm kardeşlerime başarılar diliyorum son zamanlarda fazla yorum yapmayan yazıları okuyan biri olarak...

Hepiniz Allah(c.c.)'a emanet olun..
BU listeye hasbi kardeşimizi de eklyebiliriz..kendisi yokluğunu hissettirdi..kalemi kuvvetli bir dostlarımızdan birisidir ;)

Allah(c.c.) razı olsun Exelance abim ..Bizler de eksikli kusurlu kullardan biriyiz acizane..Kalemi güçlü olma gibi bir iddiam yok İnşaAllah mevlam bizlere Hem İmanı Hem Kalemi güçlü olanlardan ihsan eylesin ki Tepki etkiye dönüşsün...İmam-ı Azam Ebu Hanife ye bir gün çocuk getirmişler demişlerki hocam bu çok şeker yiyor söyleyinde şeker yemeyi bıraksın, hoca o gün çocuğa başka şeyler söylemiş ve başka bir zaman çocuğa şeker yemeyi bırak diye nasihatte bulunmuş..Bunun hikmetini sormuşlar Ya İmam neden ogün söylemedinde aradan zaman geçtikden sonra söyledin..İmam-ı Azam Ebu Hanifenin cevabı.. Ogün bana çocuğa şeker yeme dediğinizde ben şeker yemiştim ben bu hal üzerindeyken sözüm tesir etmezdi o yüzden önce kendim uyguladım ondan sonra nasihat eyledim...

İnşaAllah izlerinden gidenlerden oluruz.Önce uygulamayı sonra söylemeyi mevlam nasip eylesin..

Allah(c.c.) kusurlarımızı bağışlasın..

Vesselam.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Düşüncesi çizgisi , yolu aynı yerden geçen tüm kardeşlerimiz bizler için birer yazardır..

Ne mutlu aynı duygu ve temennilerle bir araya gelenlere
Hakk uğruna Hakkı savunanlara,

Hepiniz Rabbime emanetsiniz.....selam ve dua ile.......

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı @Cihan**
bence herkesin yazisi guzel..
ben ayrimcilik yapamiyacam herkesi begeniyorum ...

ve katilimlarindna dolayi herkese tesekurlerimi sunuyorum ... :)

cihan abim bu bir ayrıcalık değil,sadece bir değerlendirme.
bu kardeşlerimizin yazıları,cevapları,düşünceleri beni etkiliyor.
ve bu kardeşlerimizden daha faydalı birşeyler bekliyorum açıkçası.
bir makale yarışması düzenleyelim isterseniz.
kalemine güvenen bütün kardeşlerimizi davet ederiz.
yazılan makaleleride forumda yayınlarız,üyelerimizden değerlendirmelerini isteyebiliriz.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bütün Arkadaşların yazısını beğeniyorum.Hepimiz birbirimiz tamamladığımızı düşünüyorum..:)

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
''Güzel gören ,güzel düşünür ,güzel düşünen hayatından lezzet alır...''
Öncelikle bu kadar kardeşimiz içerisinde bizleri ön plana çıkardıgınız ve yazdıklarımızı okuyup degerlendirdiginiz için Allah razı olsun.O sizin güzelliginiz ve teveccühünüz.....Ancak şunu bilmelisiniz ki bu portalda aman beni okusunlar ,dikkat çekeyim gibi bir gaye ile gelmiş hiç bir kardeşimiz yok sanırım.Biz de acizane bu neferlerden biriyiz.Bu niyetle gelen kimseler varsa da kısa süre içerisinde pes edecektir.Bundan eminim.
Gördügüm kadarıyla bazı arkadaşlarımız üstünkörü yazılanları okuyor.Bazen yazının uzunlugundan , bazen başka sebeplerden...Ancak her gün insan yeni bir şey ögrenebiliyor...Ögrenmenin yanısıra bu kadar mü'min tek ruh halinde sanal ortamda bir paylaşım içinde olması da çok güzel bence.Allah Bilinçlenmiş müslüman sayısını artırsın İnşallah....
Mesela biz daha yeni üye oldugumuz zamanlarda bir çok kardeşimiz çekip gittiler.hepsi de çok güzel insanlardı.Belli bir hırs içerisine girmeden kalabilslerdi çok güzel olacaktı.Ben bunların gidiş sebeblerini az çok tahmin edebiliyorum.Bence kesinlikle Yönetim Odasında bazı çekişmeler vardı.Birileri birilerinin saltanatını kabul etmek istemedi.Sonra tek tek ayrılmaya ya da ara sıra katılmaya başladılar.Benim de yazılarını begendigim insanlar vardı:Mesela Siyah Yıldızlar ,YamusaB, Can-u can (muhammed)...vb.
Şimdilerde dikkatimi Çekenler:
ExELanCe,Keremm,Zeyno,Perwerder
Bunların içinde en iyi degerlendirme yapan kim derseniz.belirli bir isim vermem.Ancak Özellikle yazılanları dikkatle analiz eden bence Zeyno Abla..
SELAM VE DUA İLE

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı Maximillian

Bunların içinde en iyi degerlendirme yapan kim derseniz.belirli bir isim vermem.Ancak Özellikle yazılanları dikkatle analiz eden bence Zeyno Abla..
SELAM VE DUA İLE

öncelikle tşk ederim...

zeyno kardeşimiz hakkındaki görüşlerinize katılıyorum..gerçekten yazıları çok iyi değerlendiriyor..sonuna kadar okuduğunu belli ediyor..zaten ayın üyeside boşuna olmadı ;)

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı ExELaNcE

SELAM VE DUA İLE

öncelikle tşk ederim...

zeyno kardeşimiz hakkındaki görüşlerinize katılıyorum..gerçekten yazıları çok iyi değerlendiriyor..sonuna kadar okuduğunu belli ediyor..zaten ayın üyeside boşuna olmadı ;)

Allah razı olsun beğenip dile getirmişsiniz.Mutlu oldum ne diyim.Aynı düşüncelerim sizler içinde geçerli.Çünkü biz bir bütünüz ;)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5

Mesela biz daha yeni üye oldugumuz zamanlarda bir çok kardeşimiz çekip gittiler.hepsi de çok güzel insanlardı.Belli bir hırs içerisine girmeden kalabilslerdi çok güzel olacaktı.Ben bunların gidiş sebeblerini az çok tahmin edebiliyorum.Bence kesinlikle Yönetim Odasında bazı çekişmeler vardı.Birileri birilerinin saltanatını kabul etmek istemedi.Sonra tek tek ayrılmaya ya da ara sıra katılmaya başladılar.Benim de yazılarını begendigim insanlar vardı:Mesela Siyah Yıldızlar ,YamusaB, Can-u can (muhammed)...vb.
SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu daha yeni gördüm, tevafuk, ismimde geçiyormuş... :D
MAxillian abim elbette ayrılırken Allah rızası için ayrılmadık, nefsimiz daha ağır bassada, işin içinde özel durumlarımız (nete eskisi gibi sık girememe, vs...) ve daha da önemlisi değer verdiğimiz şeyler vardı... Neyse her işde bi hayır vardır... Mesela sadece buradan deil, diğer sitelerdeki yöneticiklerimden ayrılmam, benim daha fazla derslerime yoğunlaşmama vesile oldu mesela... Binlerce elhamdülillah..
Belki göremediğim daha güzel şeyler de var... Allah-u Alem...

Yazılarım konusuna gelince, geyix konularda üstüme yoktur, konu dağıtmada üstüme yoktur, lakayıt dawranmada üstüme yoktur... Muhabbet konularında üstüme yoktur, herkesi tek geçerim ;)

Bazen bikaç faydalı yazı aktarıyorsam dikkat edin yazıyosam değil, basit kopyala- yapıştır yapıyosam, buda samiyetsiz olmama rağmen yine de Risalelerin bendeki tesirinden kaynaklanmaktadır...

vesselam...

NOT:Abi nickinizn bendeki tesirinden olsa gerek, sitede nicki hoşuma giden kişilerdensiniz... Bu nicki görünce Ashab-ı Kehf aklıma geliyor... Rabbim razı olsun... ;)

Üst Alt