Orjinal Yazarı Maximillian
''Güzel gören ,güzel düşünür ,güzel düşünen hayatından lezzet alır...''
Mesela biz daha yeni üye oldugumuz zamanlarda bir çok kardeşimiz çekip gittiler.hepsi de çok güzel insanlardı.Belli bir hırs içerisine girmeden kalabilslerdi çok güzel olacaktı.Ben bunların gidiş sebeblerini az çok tahmin edebiliyorum.Bence kesinlikle Yönetim Odasında bazı çekişmeler vardı.Birileri birilerinin saltanatını kabul etmek istemedi.Sonra tek tek ayrılmaya ya da ara sıra katılmaya başladılar.Benim de yazılarını begendigim insanlar vardı:Mesela Siyah Yıldızlar ,YamusaB, Can-u can (muhammed)...vb.
SELAM VE DUA İLE
Bu konuyu daha yeni gördüm, tevafuk, ismimde geçiyormuş...

MAxillian abim elbette ayrılırken Allah rızası için ayrılmadık, nefsimiz daha ağır bassada, işin içinde özel durumlarımız (nete eskisi gibi sık girememe, vs...) ve daha da önemlisi değer verdiğimiz şeyler vardı... Neyse her işde bi hayır vardır... Mesela sadece buradan deil, diğer sitelerdeki yöneticiklerimden ayrılmam, benim daha fazla derslerime yoğunlaşmama vesile oldu mesela... Binlerce elhamdülillah..
Belki göremediğim daha güzel şeyler de var... Allah-u Alem...
Yazılarım konusuna gelince, geyix konularda üstüme yoktur, konu dağıtmada üstüme yoktur, lakayıt dawranmada üstüme yoktur... Muhabbet konularında üstüme yoktur, herkesi tek geçerim
Bazen bikaç faydalı yazı aktarıyorsam dikkat edin yazıyosam değil, basit kopyala- yapıştır yapıyosam, buda samiyetsiz olmama rağmen yine de Risalelerin bendeki tesirinden kaynaklanmaktadır...
vesselam...
NOT:Abi nickinizn bendeki tesirinden olsa gerek, sitede nicki hoşuma giden kişilerdensiniz... Bu nicki görünce Ashab-ı Kehf aklıma geliyor... Rabbim razı olsun...