Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Canlar bence cok güzel bir fikir,artik ben de yazilarima azda olsa dikkat ediyorum,sagol kerem kardesim bence bunu iyi düsünmüssün...Rabbim cümlenizden de razi olsun...sevgiyle kalin... :)

FaniDünya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Öncelikle böyle güzel bir konuya degindigin icin sana tesekkür
ederim, yaptigin secimin dogru bir secim oldugu kanaatindeyim. Arkadaslarimiz gercekten isabetli cevaplari ile okuyucunun, dikkatini üzerlerine cekiyorlar. Ne yazikki günümüzde ben dahil avrupada yasayan gencler bu güzel kültürün ve dilimizin hakkini verebilecek kapasiteye sahib degiliz. InsaAllah böyle kardeslerimizin sayisi cogalir ve Müslümanlara isik tutan eserler yazilir.

Kardeslerime ileriki hayatlarinda basarilar dilerim. Allah cc amaclarini gerceklestirmekte yardimcilari olsun ve kendilerini muaffak kilsin.

Es Selämu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakätüh

Allaha emanet olun

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
kerem kardeş
yarışmadan ne haber?
varmı bir gelişme?

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı faniduenya
Öncelikle böyle güzel bir konuya degindigin icin sana tesekkür
ederim, yaptigin secimin dogru bir secim oldugu kanaatindeyim. Arkadaslarimiz gercekten isabetli cevaplari ile okuyucunun, dikkatini üzerlerine cekiyorlar. Ne yazikki günümüzde ben dahil avrupada yasayan gencler bu güzel kültürün ve dilimizin hakkini verebilecek kapasiteye sahib degiliz. InsaAllah böyle kardeslerimizin sayisi cogalir ve Müslümanlara isik tutan eserler yazilir.
Kardeslerime ileriki hayatlarinda basarilar dilerim. Allah cc amaclarini gerceklestirmekte yardimcilari olsun ve kendilerini muaffak kilsin.
Es Selämu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakätüh
Allaha emanet olun
ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatühü.
fani kardeş ellerine sağlık,çok güzel bir cevap yazmışsın.bundan daha güzel nasıl yazılabilirki.sizide yarışmamıza bekleriz inşallah,dualarınız için ise canu gönülden amin diyoruz.

Orjinal Yazarı ExELaNcE
kerem kardeş
yarışmadan ne haber?
varmı bir gelişme?

hocam beklemedeyiz şimdilik,bakalım kardeşlerimiz nasıl bir taleb gösterecekler.

AskSairi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Fenerbahçe
en kötü yazari ben olurum herhalde
ne noktam ne virgülüm var genelde
zaten pek fazla yorum etmemde
Hayirli basarilar diliyorum sizlere

Üst Alt