Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Bilmiyorum ama yenidendoğuş'u açtığımda baya bekliyorum açılması için.Fazlasıyla ağır.Bu sadece bende mi böyle ?yoksa sizde aynı durumdan şikayetçimisiniz?

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
bende öyle bir sorun yok şimdilik arada omuyor degil ama o da radyoda olunca bütün sayfalar yavaş açılıyor yoksa normalde iyi sorun yok

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sayfalarin normal acilmasi süresi 5 saniye idi bu sayiyi 3 saniyeye düsürdüm...
Yani su an eskiye bakarak daha hizli acilmali.
Egerki cok agir ise bazen bu netden kaynaklaniyordur veya serverimizde bazen agirlasabiliyor...
Pcnin hizlanmasi icin arada bir defrag yapin netin hizlanmasina faydasi oluyor...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
5 gündür devamlı sitedeyim..eskiye nazaran sitemizdeki sayfa açılşlarında bende de problem var..eskisi gibi hızlı açılmıyor..bilgisayarım formatı hakediyor artık :(

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
Sayfalarin normal acilmasi süresi 5 saniye idi bu sayiyi 3 saniyeye düsürdüm...
Yani su an eskiye bakarak daha hizli acilmali.
Egerki cok agir ise bazen bu netden kaynaklaniyordur veya serverimizde bazen agirlasabiliyor...
Pcnin hizlanmasi icin arada bir defrag yapin netin hizlanmasina faydasi oluyor...

Sevgili Habibemsin bu "defrag'da" ne oluyo ki?Valla futbol terimi gibi geldi bana... =)Açıklarsan sevinirim.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
evet zeynocum,bende de aynen yavaşlama var yoksam Gümüşhane telekom bize yanlış mı yapıyor:) evde de okulda da yavaş hemde ne yavaş...
darlandırıyo beni.....

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Evet bu sorun bendede var bi kaç bilgisayarda denedim geç açılıyor sayfa üstelikte tam olarak açılmasıda baya bi zaman alıyor. Bu günlerde yurtdışı Kablo bağlantılarında bi sorun varmış ve türktelekom sorunu gidermek için uğraşıyomuş belkide sebebi budur. Yani site yurtdışı kaynaklıysa Türkiyeden bağlananlar için bi yavaşlama söz konusu olabilir.

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
bende de sorun yok sayfalar gayet hızlı açılıyor..

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von kerems
Evet bu sorun bendede var bi kaç bilgisayarda denedim geç açılıyor sayfa üstelikte tam olarak açılmasıda baya bi zaman alıyor. Bu günlerde yurtdışı Kablo bağlantılarında bi sorun varmış ve türktelekom sorunu gidermek için uğraşıyomuş belkide sebebi budur. Yani site yurtdışı kaynaklıysa Türkiyeden bağlananlar için bi yavaşlama söz konusu olabilir.

Aciklama icin tesekkür kerems...

Herhalde sorun bu olsa gerek yurt disindakiler icin..
Bende sayfalar hizli...
Laptopta biraz daha agir cünki orada cok programlar yüklü fakat pc de olunca daha hizli aciyor sayfalar...
bir sayfadan diger sayfaya gecmesi 3 sn sürmüyor...

defrag kisadan yazdim defragmentieren demek istedim..
bunun türkcesi nedir bilmiyorum ama resmini ekleye bilirim...

bu defrag her windowsda olur system programlarinda giriyorsunuz ve calisitiriyorsunuz...
uzun zaman bu islemi yapmayan veya pcsini cok uzun zamandir format etmemis kisilerde bu islem cok uzun sürecektir hatta bazen takila bilir....
fakat sürekli benim gibi bu islemi yapanlarda ise cok fazla sürmez bu islem bazen 5 dakika bazen 10 bazen 15 dk süre bilir...
bilgisayarin hafizasinin ne kadar yüklü olduguna bagli...
bu islem pcnizde gereksiz kullanilmayan dateileri siler ve hafizasini temizler...

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
YOKYA BENDE HIZLI ACILIYOR HERHANGİ BİR PROBLEM YOK AMA BAŞKA PC KULLANDIGIM ZAMAN YAVAŞ ACILIYOR PC DEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR GALİBA...

Üst Alt