Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
sevgi5rp.jpg

çok duygusal bir resim...

nureyda

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bazen insan sahip olduklarının farkında değildir. Sizi de bu şartlarda bekleyecek birileri vardır mutlaka. Sizin bekleyebilecekleriniz var mı önce bunun cevabı önemli...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı verdesemme
Bazen insan sahip olduklarının farkında değildir. Sizi de bu şartlarda bekleyecek birileri vardır mutlaka. Sizin bekleyebilecekleriniz var mı önce bunun cevabı önemli...

güzel bir cevap hakikaten..şahsen ben böyle beklerim...yeterki beklenilen kişi bunu haketsin.. ;)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Gün Bir gün Sevdalanmış Geceye, Gecede Yakamoz Düşürmüş Denize, O günden bugüne Geceyle Gündüz Ayrılmaz olmuş, Taki Güneş Tutulup Gölge Düşürene dek Sevdalarına ;( Allam Beni Anlatıyor Bu Ya. ;( ;(

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı PasHa
Gün Bir gün Sevdalanmış Geceye, Gecede Yakamoz Düşürmüş Denize, O günden bugüne Geceyle Gündüz Ayrılmaz olmuş, Taki Güneş Tutulup Gölge Düşürene dek Sevdalarına ;( Allam Beni Anlatıyor Bu Ya. ;( ;(

acaba? :D

sana duygusallık yakışmıyor be dostum...nedense inandırıcı gelmiyor :D

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Orjinal Yazarı PasHa

acaba? :D

sana duygusallık yakışmıyor be dostum...nedense inandırıcı gelmiyor :D

Sithh Çaktırma Yaw..Milletin Önünde Seni Reencide etmek istemiom ..
O Bilgisayar Muhabbetinden sonra..MoTaratör Ne olucak :p

nureyda

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0

Can taşıyan bütün varlıklar hakederler yaşamayı... bizim elimizle ve ya değil. Dostlugumuzu hakedenlerse ikinci bir hak daha elde ederler onları böyle durumlarda yalnız bırakmamamız için. Hayatı, bizim hürriyet ve hayatımıza baglı bir dostu bırakıp giderken hak edip etmediğini düşünür müydünüz? Ben düşünmezdim. Ben onun yanındaysam bunu hak etmiştir. Dogru olan da budur diye düşünüyorum.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
açıkcası bu şekilde beklenmeyi herkes ister,ama kendime soruyorum aceba ben bekleyen olurmuydum? ?( cevabı bende saklı.......
güzel bir resim,çookk duygulandım ;(

Üst Alt