Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
41131.jpg

Galatasaray Korkmaz'a emanet

Galatasaray'da görevden alınan teknik direktör Michael Skibbe'nin yerine Bülent Korkmaz getirildi.

Galatasaray'da 5-2'lik Kocaelispor mağlubiyetinin ardından görevden alınan Alman teknik adam Michael Skibbe'nin yerine Bülent Korkmaz getirildi.

Kocaelispor maçı sonrası önce Gheorghe Hagi ile görüşen ancak uzlaşma sağlayamayan Galatasaray Yönetimi, bugün sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Bülent Korkmaz ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alan yönetim, Bülent Korkmaz'ı 1.5 yıllığında teknik direktörlük görevine getirdi.

Bülent Korkmaz daha önce Kayseri Erciyesspor, Bursaspor ve Gençlerbirliği'nde görev yapmıştı.

ntvspor​

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Helal olsun Galatasaray yönetimine..Fener yönetimi de ibret alsa keşke...Bizimkiler hala nasıl dayanıyor bu adama anlayamıyorum.Sevgili dostum bu yıll rezillikte fenerle Gs yarışıyor...Olandan bizlere oluyor.
Umarım bu değişiklik gs ye hayırlı olur fenerede yol gösterir.
Hayırlısı....

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Umarım Bülent Korkmaz ruhuyla takıma bir canlılık gelir ve özlediğimiz Galatasaray'ı hep beraber zevkle izleriz inşaAllah ....​

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
Umarım Bülent Korkmaz ruhuyla takıma bir canlılık gelir ve özlediğimiz Galatasaray'ı hep beraber zevkle izleriz inşaAllah ....​

yaa bence gs iyi gidiyodu
en azından kocaelinden önce bordo ile bi maç yaptık ve gs o maçta gerçekten çok iyiydi
Skibbe iyi bir teknik adamdı bence
gerçi bizim için iyi veya kaliteli olması önemli değil
biz taraftar gurupları teknik adamları bazende futbolcuları çok çabuk harcarız
bir maç bilemedin iki maç yenildikmi yönetim istifa ve teknik direkdör istifa sesleri yükseliyor
durum öle olunca ceza teknik adama kesiliyor
ben Skibbe nin gitmesine üzüldüm şahsen en azından perş. günkü bordo maçına kadar kalabilirdi
ondan sonra iyice düşündükten sonra bir karara varabilirlerdi
tabi bunlar benim görüşüm gs yönetimini anlamak benim için zor
zira onları anlamam için onların yaptığı işi yapmam lazım

Üst Alt