Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kanal-7com

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Esselamu aleykum..
Sayın yönetici kardeşlerim ;
Benim ilk tespitim , "smilley" secimlerinizi tekrar bir gözden gecirme imkanınız varmı? daha güzel,daha göze hitap edebilir kanaatindeyim,misal sigara içen bir "smilley" ne kadar uygun olabilir,hakza di erleride pek kendi düşüncem hoşuma gitmedi..Bilgilerinize arz ederim..
vesselam..

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sanirim buraya elestiriler yapmak icin gelmisin.
Bizce sigara icen smililerin hic bir sakincasi yok.Islama hakaret küfür icerikli olmadigi müddet hic bir sakincasi olmaz bu tür smililerin.Secimi yaparken herseye dikkat ediyoruz.

kanal-7com

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
tamam kardeş "sigara" içen smilley konusunda yazdıklarımı geri alıyorum.Neticede sizin için sakıncası yoksa,problem degil...
vesselam..

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
a.selam..

yonetyim olarak bu smilleri uygun gorduk ...

varsa elinizde daha iyi smiller ekleyin buraya degerlendiririz elbet...
su ana kadar herkes hosnut ve memnun herseyden ...
kimseden bir sikayet gelmedi ..gelsede bize ozelden bildirildi ..
bu sekilde ortaliga yazilmadi sanirim ..
benimde dikkatimi cekti bu kadar elestiri ...

hadi hayirlisi ...

o guzel smillerinizi bekliyoruz...

kanal-7com

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Kardeş ben sanırım anlatamadım.Başlı ın ismi "Tavsiye ve öneriler" bende ilk gördü ümde sigara içen "smilley" dikkatmi cekti.O sebeple bu başlı ın yani "Tavsiye ve öneriler" başlı ına giriş yaparak bunu aktardım.Bunda bir art niyet yokki,yani kasva sitesinden beni basadmin tanıyor ise,ben onu tanımıyorum,burada kimseyi bilmiyorum.Dün gece geldim tesadüf eseri..

Ayrıca başka bir sitedeki,konuyu acmasının da bence hiç gere i yoktu.Ordaki yaşananları ben acıkcası anlamsız buldum,niyetleri neydi pekte anlamadım.Orada sadece maddi konulara girilmişti,bende bu konuda bir serzenişte bulunmuştum.Haala aynı düşüncedeyim.

Ve son olarak, "smilley" konusundaki yazımı okursanız,orada cumlemin sonun da "arz ederim" dedim. Başlarda ise "gözden gecirme imkanınız varmı dedim" yani Allah aşkina burdan nasıl bi kötülük olabilirki? kimseyi tanımıyorumki özelden mesaj yazayım.yani ben hiç bir sitede ne olursa olsun,özelden mesajla görüş bildirmedimki! yanii şunu lütfen anlamanızı rica ediyorum.Ben buraya tesadüf eseri geldim,kimseyi tanımıyorum.siteniz gayet güzel,kendimce sigaranın iyi bişiy olmadı ını düşünerek! bir öneride, veya tavsiyede bulundum.gere i sizlerin takdiridir.
selam ve dua ile...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
bu tafsiyene cogunluk destek verirse.
dikkate alacagiz ..!!!

tavsiyen icinde tesekurler..
insaallah sizler icin en iyi siteyi yapmaya calisacagiz ugrasimiz da bu ...

ama elinde guzel smiller varsa eklersen seviniriz...
baska stillerde yapariz..

ve sitede suan 4 stil var ...
bunlardan birini kullanip farkli smillere erisebilirsin ..:)
digerlerinde farkli smiller olmasi gerek ...

onerin icin tesekurler tekrardan...

selam ve dua ile...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
EsSelamuAleykum...
Şimdi daha yeni geldiniz... Yanılmıyorsam, İlk mesajınız tanışma mesajıydı... Çok güzel selam verdiniz aldık tanıştık...
Sonra reklam yaptınız sonra adminin imzası sonra da simileyler...
Yani daha durun yeni gelmenize ra men böyle başlamanız bizi şaşırttı, yoksa bunları ben desem kimse böle tepki vermez... vesselam...
yaptıklarınızda yanlış bir şey yok, ama kullandı ınız methot yanlış...

yani ben hiç bir sitede ne olursa olsun,özelden mesajla görüş bildirmedimki!

demişsiniz, çok komiksiniz... yahu başka sitelerde yapmamanız burada yapmayaca ınız anlamına gelmez ki :D

kanal-7com

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
AleykumSelam..
Güzel kardeşim,gerçi ben gerekli cevabı admin kardeşten aldım.Size cevap vermemdeki maksat ; "reklam" yaptınız demenizdir.

Güzel kardeşim,benim yaptıgım,tekrar bakarsanız,"tavsiye linkler" başlı ına yazdı ım bir davetti,yani başlı ın içeri ine uygun olmayan bir hadise yokki burada,neden bunu reklam olarak bana isnatta bulundunuz anlamadım!

Zaten bu konuda Basadmin kardeşten,aldı ım özel mesaj da "resmi site adı" olması münasebetiyle,silindi ini bildirmesini söylemem yeterlidir sanırım..
Yani sitenin başlıklarına uygun olmayan bir mesaj atmadım.
ben kurallara uyarım,yeterki adil olsun amenna.....

Son olarak,güzel kardeşim komikse gülebilirsiniz,gülmek aşırı olmadı ı müddetce beni de sevindirir,lakin ben gülmeniz için yazmamıştım,ama sorun de il,neticede başta da dedi im gibi,konunun muhatabı olarak admin kardeşten gerekli cevabı aldım,demekki "komik" olmadı ını düşünen kardeşlerimizde varmış.
selam ve dua ile..

M

maussema

Guest
ıste yaaa olay budur pek bır guzel acıklamıssın musab ellrıne saglık =)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı kanal-7com
AleykumSelam..

Son olarak,güzel kardeşim komikse gülebilirsiniz,gülmek aşırı olmadı ı müddetce beni de sevindirir,lakin ben gülmeniz için yazmamıştım,ama sorun de il,neticede başta da dedi im gibi,konunun muhatabı olarak admin kardeşten gerekli cevabı aldım,demekki "komik" olmadı ını düşünen kardeşlerimizde varmış.
selam ve dua ile..

Elbette bana komik gelen başkasına gelmeyebilir bundan daha do al ne var...
Neyse güzel abim, bizler muhabbet fedaisiyiz, bizim düşmanlıkla işimiz olmaz...
İnşaAllah başka bir konuda daha güzel konuşmalar temennisiyle vesselam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt