Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
haberlerde de gösterdiler ya
kapat tv yu:D
haber cikarsada babani lafa tut:hihi:

annem bakti kizdi zaten ama telden degilde
mausu tutmada:hihi:

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
açtırmamaya çalışırım tv yi :hihi:
Zararlarını kendiside biliyor da bu kadar detaylı görmemiş duymamıştır aman duymasında gürmesinde :D

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Müşterilerin telefonundan kayıt,iptal,kampanya gibi nedenlerden dolayı ve kişisel kullanım dolayısıyla günlük 100 den fazla mesaj attığım oluyor ancak şimdilik bu yönde bir rahatsızlık eğilimi görünmüyor. :)

Aylık 14.528 SMS göndererek sms rekoruna ulaşan kızı duymuşsunuzdur belki, onda bile birşey yok. :D Başka bir nedenden olabilir diye düşünüyorum.

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Aylık 14.528 SMS göndererek sms rekoruna ulaşan kızı duymuşsunuzdur belki, onda bile birşey yok. :D Başka bir nedenden olabilir diye düşünüyorum.

Kişiden kişiye değişiyor da olabilir, cep telefonu ile fazla haşır neşir olmak zorunda olduğum anlarda parmaklarımda uyuşma hissediyorum.
Ama yine de, arayıp telefonun radyasyonunu iyice beynime yaklaştırmak yerine, çok zaman mesaj göndermeyi tercih ediyorum. =)

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
ben en son ne zaman msj attığımı unuttum neyse ki cep telefonu ile aram pek iyi değil hatta kullanmamayı bile düşünüyorum...

Üst Alt