Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Benim baya hoşuma gitti :D:D:D
Bir gün arkadasla öyle sersem sersem yürüyoruz. Bir anda yanimizdansonsürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladi' filan demeye kalmadan,minibüs kafadan elektrik diregine bindirdi.Hemen kostuk, yardim edelim diye.Minibüse ulastigimizda manzara suydu.Yolcularin kiminin kasi açilmis, kiminin dudagi patlamis... Dagilmisvaziyetteler yani.Ama bir tuhaflik var. Çünkü o hallerine ragmen, gözlerinden yaslar gelecek sekilde gülüyorlar. Biz ne yapacagimizi sasirdik. 'Ne oldu?' diye sorduk.Bir iki tanesi, güçlükle 'So-för, so-för...' diyebiliyor ama yinegülmeye basliyorlar.Bu sarsici manzaranin aslini ögrenebilmek için 2-3 dakika geçmesigerekti.Meger soför, tükürürken minibüsten düsmüs.Hani, bizim soförlere özgü, giderken kapiyi açip disari tükürmehareketivardir ya. Baba, dengeyi tutturamamis, tükürükle beraber, gümbürtasagidüsmüs.Minibüs de kontrolden çikip direge bindirmis...''

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
kendisi gitti hiç olmasa tükürükü kalsaydı. :D

chester

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bizim millete özgü haller ..şaşırmadım :D

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
gercekten ilginc bir hadise..

bazi huylardan vazgecmek gerek,,,
yoksa istenmeyen sonuslar cikarabiliyor.. =)

tesekurler paylasimin icin ..

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Allah korumuş daha kötü şeylerde olabilirdi ama bi<zim bu şöförlerin yaptıklarına gülelinmi aglayalımmı bilemedim... :p ;(

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
:D:D Begendiginize sevindimm :D

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
KEŞKE BUNU BİRDE KAMERA FALAN KAYIT ETSEYMİŞ BELKİ BUNU YAPANLARA DERS OLURDU AMA ÇOK GÜLDÜM

Üst Alt