Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Sofraya bir tabak daha koyucaz anlaşılan .. masumiyete bakarmısınız.. peygamber efendinizin sevdigi kedinin soyundan diyorlarmış. Damagı lekelilere damagı lekeli bu yavrunun.. sokakta çocuklar elinde madara olmuştu aldım sahiplendim.. evde bir kara kız daha var alışırlar inşaallah.. sevab bunlardan zarar gelmez..

IMG_20201126_192422_273.jpg

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
????

İlk defa duyuyorum böyle bişi olduğunu ????
Karakızda sever inşallahta sonra dışarıyı aramasın yavru ????

funny cat GIF

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
ikiside dişi gerçi zor olacak ki zor oluyorda .. büyük yabani dışardakilere karşı bu ne diye bakıyor .. tamamen içgüdüsel yaklaşım yapıyor biraz sert gögüsler atıyor ama yavru dışarıyı aramaz alıştı alıştı :D 2 gün oldu.. ama diğerini pirelendircek damlasını yapmadım :D yaparık daha .. he ya kedi için öyle derler Mimli' kediymiş hadislere göre öyle hatırlıyor biliyorum. böyle şeyleri pek unutmam

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
resimde aslan gibimi gözüküyor ufacık kedi da :D bir daha resim paylaşmam burda çok büyük gösteriyor burda :D ben isim falan koymuyorum hayvanlara genelde :D gelişi güzel seslenirim :bilmem:

Üst Alt