Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Magrip

Hizmet Nimettir.

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Bir seferinde Gavs (K.S.A) sohbetlerinde buyurdular ki :
Hazret sohbet aşığıydı. Her zaman sohbet ederdi. Sohbet edecek kimseyi bulamayınca beş – altı yaşlarındaki çocukları toplar, dizlerinin üzerine oturtarak onlara Allah’ın sâdâtın sohbetini yapardı. Hanımı kendisinden bir seferinde sormuş. “Kurban demiş, insan senin için taaccüp ediyor. Üç yaşındaki altı yaşındaki çocuk bu sohbetlerden ne anlıyor ki onları etrafına topluyorsun.” Hazret, cevaben : “Ben de biliyorum bir şey anlamazlar ama benim gayem sohbet edip nâzil olan Allah’ın rahmetinden, bereketinden ve sâdâtın himmetinden istifade etmektir. Zaten, sohbetteki gaye sohbet sırasındaki Allah ve sâdât anıldığı zaman nâzil olan İlâhi rahmetten, İlâhi bereketten, sâdâtın himmet ve nazarlarından istifade etmektir. Menfaat sohbetin kendisinde değildir” dedi.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
İlâhi bereketten, sâdâtın himmet ve nazarlarından istifade etmektir. Menfaat sohbetin kendisinde değildir” dedi.
Rabbim himmet ve nazarindan ayirmasin insAllah..

Allah razi olsun bu degerli sohbet icin.

Magrip

Hizmet Nimettir.

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Ecmain Olsun inşallah Mübarekler.

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Zaten, sohbetteki gaye sohbet sırasındaki Allah ve sâdât anıldığı zaman nâzil olan İlâhi rahmetten, İlâhi bereketten, sâdâtın himmet ve nazarlarından istifade etmektir. Menfaat sohbetin kendisinde değildir” dedi.

Allah razı olsun muhabbetle..

haya

Sofizade

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Allah razi olsun

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Birde kendi bildiğimden ilave edecek olursam anne adaylarıda çocukları daha karnındayken onunla sürekli sohbet edip onlara Kur'an-ı Kerim okumalarıdır.
Rabbim razı olsun inşAllah.

Üst Alt