Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

KaRaMaN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bu hikaye KaRaMaN tarafından yazılmıştır.Foruma bölüm bölüm eklenecektir. Hikayede Anlatılan Bütün Kişi ve Kurumlar Tamamen hayal ürünüdür. Ve olayların gerçeklerle hiçbir alakası yoktur. Sadece hayalgücü ve olasılıklarla yazılmıştır. Mantıksız taraflarıda şüphesiz olabilir. Çünkü bu hikaye bir amatör hikayedir.

SON ÇARE ÇARE OPERASYONU​

"Yüce Musa Adına, Tevrat adına, Talmut adına, ulusumuz adına, Toplantıyı açıyorum. Gündemimiz de beş konu var.
1- Japonya da geliştirilen yeni savaş robotu,
2- Rusya'daki mafyanın durumu.
3- İsrail'in su sorunu,
4- Petrolün geleceği
5- Türkiye ve PKK konusu
Mason localarının en üst düzeydeki üstadı toplantıyı bu şekilde açmıştı. Dünyadaki bazı olaylara yön verebilmek için 176 kişi toplanmış herkes üzerindeki konu hakkında topladığı bilgileri paylaşmaya hazırlanıyordu. İlk dört madde hızlıca geçildikten sonra sıra son madde olan "Türkiye ve PKK" ya gelmişti. Bu konuda Prof. Samuel söz aldı:
"Zamanında Türklere karşı kullandığımız Ermeniler bizim menfaatlerimize ters düştüğünde onların bitirilmesi için Türkiye"ye yardım ettik. Ardından PKK yı başlarına musallat ettik. PKK boyunu aşınca Hizbullah'ı besleyerek PKK yı yok ettirdik Ama daha sonradan Hizbullah menfaatlerimize aykırı davrandı ve onu da bitirdik. Şimdi Kuzey Irakta ve Türkiye'nin Güneydoğusunda kurulacak olan KÜRDİSTAN devleti için PKK yı yeniden besleyeceğiz. "
Bütün bunlar gerçekleşirken Türkiye deki İsithbari birimler PKK nın yeninden su yüzüne çıkarılmaya başladığını anlamışlar yeni ve çok geniş kapsamlı bir operasyon için özel bir ekip kurma çalışmalarına başlamışlardı.
Demir komutan loş ışıklı odasında oturmuş filtresiz sigarasını içerken bir yandan da mevcut raporları inceliyor ayrıca ne tür bir operasyon yapılabilir diye düşünüyordu. Bu sırada telefon çaldı Arayan MİT Müsteşarı Kaan Erkandı. Var mı gelişme Demir?" "Şu an için yok ancak kafamda bir şeyler canlanıyor. Yalnız bunun için büyük maddi külfet ve profesyonel eğitimciler lazım" "Ne tasarlıyorsun kafanda?" "Ben diyorum ki Türkiye'de mevcut ilçelerin hepsinden ikişer genç alalım. Bunları iki yıllık bir eğitim kampına dahil edelim. Ardından nasıl ASALA'yı yok ettiysek PKK"yı da bitilerim.""Tamam Demir bu konuda seninle mutlaka görüşelim buraya gelebilir misin?" Helikopterini gönderirsen gelirim Kaan" "Tamam tamam bakarız haber gönderirim sana"
Bu telefon görüşmesinde aslında yapılacak operasyonun şekli belli olmuştu. Kaan akşamleyin helikopterini İstanbul'a göndermiş Demir komutanı aldırmıştı.Demir komutan kısa bir süre sonra Ankarada Kaanın bürosundaydı.Operasyonun adı da belli olmuştu Demirin kafasında.ÇARE OPERASYONU. Kaan konuşmaya başladı

****************​
2.BÖLÜM
-Demir güzel bir düşüncen var kafanda. Ama böyle geniş kapsamlı bir eğitim kampı için nereyi seçmeyi düşünüyorsun
-Aklımda birkaç tana yer var. Ama bunların içinde kafama en çok yatan da iki yer var. Bunlardan birisi bolu dağlarında bizim özel eğitim kampımız. Diğeri ise&
Gümüş kaplama kabından filtresiz sigarasını çıkardı ve elini çakmak cebine götürerek zippo çakmağını çıkardı ve sigarasını yaktıktan sonra derin bir iç çekti:
-Diğeri ise ağrı dağının tepesinde&
-İyi ama Demir senin bu son dediğin çocukların eğitilirken ölmelerine sebep olacaktır.
-Bende onu istiyorum zaten.
-Nasıl anlamadım?
-Bak Kaan. Biz kaç kişilik bir ekip kuracağız. Türkiyede toplam 1000 ilçe olduğunu düşün. Her ilçeden 2 kişi saysan 2000 kişi eder. Bunlardan 500 ü ölmezse zaten biz bu operasyonu başaramayız. Çünkü eğer eğitilen ekip ne derece zor bir görevle karşı karşıya olduğunu anlamazsa yaptığımız tüm işler ve masraflar boşa gider ve devlet zarara uğrar. Devletin menfaati benim için her zaman ön plandadır.
-Şimdi anlıyorum seni Demir, şimdi seni daha iyi anlıyorum.. .Peki diyelim ki senin ekibinden 500 kişi öldü ve diyelim ki elinde 1500 kişilik bir ekip kaldı bu ekiple nasıl bir operasyon yapmayı düşünüyorsun? Çalışma şekli kafanda belirginleşti mi?
-Şu an sana bir şey diyemem aslında kafamda birçok şey var çok değişik kollardan ve noktalardan PKK nın ana merkezlerini vuracağız ve işin tepesine kadar yani PKK yı finanse edenlere kadar çıkacağız.
-İyi ama Demir senin bunu yapman Amerikayı karşına almak demek. 3. dünya savaşını bile başlatabilirsin. Ve bu bizim için büyük bir kayıp olur.
-Eğer bizler içimizdeki şerefsizleri şerefli bir şekilde temizleyemez isek o zaman niye istihbaratçılık yapıyoruz Kaan Bey. Mafyanın önde gelenleri de 2 gün önce bir otelde toplanarak PKK konusunu ele aldılar. Onlar bile kendilerine pay çıkarıyorlar. Ve ülkemizde Saygın İşadamı olarak bildiğimiz isimler aslında Türkiyeyi içten sömürüyorlar. İşte buyurun son toplantılarında PKK ya İsrail üzerinden alacakları silahların ve uçaksavarların nasıl ve ne yolla satılacağını tartıştılar. Gümrükler mafyanın kontrolünde. Ama biz gizli olarak o bölgeleri izletiyoruz. Ayrıca Kuzey Iraktaki Türkleri de el altından silahlandırıyoruz.
-Bunu nasıl yaparsın Demir bu çok tehlikeli canını hiç sevmiyor musun? Seni bitirirler. Ölürsün.
-Demirden korksak trene binmezdik Kaan. İçin rahat olsun kendime öyle bir çalışma arkadaşı buldum ki hem bizim eğiteceğimiz özel ekibe önemli dersler verecek hem de bize finansman sağlayacak.
-Kim bu Demir?
-Poyraz& Demirhan Poyraz&

abaci_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
cok guzel elınıze saglık karaman abımız

KaRaMaN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
3.BÖLÜM​
Demir ile Kaan arasında bu konuşmalar devam ederken Demirhan Poyraz İstanbul'dan uçağa binmiş Diyarbakır'a doğru gidiyordu. Demir ile Kaanın konuşmaları bittikten sonra Demir Kaan'ın özel uçağı ile Diyarbakıra Poyraz ile buluşmaya geçecekti. 3 saat sonra Demir ile Demirhan Diyarbakır da Yıldız Otelinin restoranında buluştular. Yemekler söylendi. Yemekler beklenirken Demir söze başladı:
- Poyraz nasılsın?
- İyiyim Demir sağ ol. Hemen sadede gelelim benden istediğiniz nedir?
Demir gümüş sigara kaplığını çıkartıp bir sigara yaktı.
- Kardeş PKK konusu yeniden gündeme gelmeye başladı. Artık bu işe bir el atmanın zamanı geldi. Bunların bulunmuş olduğu her ortama girmemiz lazım. Ve Çare Operasyonu adı altında bir operasyon ile bunların dallarını kırıp asıl köklerine kadar gitmemiz.
- Demir sizler o zaman büyük bir kumar oynamaya başlamışsınız. Ve size çok sağlam bir ekip lazım bu konuda.
- Bizler bu konu ile alakalı dosyayı hazırlattık. İşte burada kuracağımız ekip hakkındaki tüm bilgileri edinebilirsin. Bizlere ne gibi tavsiyelerde bulunacaksın. Bizim bu ekibi yetiştirmemiz yeterli olmayacaktır. İçlerine girmemiz lazım.
- Demir... Bu konuyu ben hallederim. Bana 65 kişilik bir kontenjan ver. Güneydoğuda, doğuda ve İstanbul'da kökenleri Kürt asıllı olan ve PKK ya yardımda bulunan şirketlere sade bir şekilde girişlerini yapalım. Ayrıca buralardan bizlere sürekli haber gelmesi lazım. Bunun için çok sağlam bir haberleşme ağının kurulması lazım. Gerekirse sadece bu iş için yer altında bize bilgi aktaran bir Bilgi İşlem Merkezinin kurulmazı lazım. Ayrıca Buralarda işe soktuğumuz elemanlara her türlü maddi imkanı sağlamamız lazım. Hepsi için ayrı birer şifre, ve kimlik gerekecek. Eğer bu 65 kişiyi bana 1 hafta içinde getirirsen bunlar on beş gün içerisinde şirketlere yerleştiririm. Yalnız seçeceğin insanlar kendini belli etmeyecek ve göze batmayacak elemanlar olmalı.
- Tamam Poyraz. 1 hafta içerisinde sana 65 kişilik bir ekip göndereceğim.
- Bir de şunu istiyorum Demir. Bana getireceğin elemanların hepsi Polis olsun ve 28 yaşını geçmesin.
- Tamam Poyraz. Bu ekibi tam bir hafta sonra bugün hazır ediyorum. Bu otelden yerleri ayırtırız. Sende ekibin geldikten sonra otelin konferans salonunda ekibine gerekli bilgileri verir hepsinin girişini yaparsın. İletişim işini ise MİT le görüşüp halledeceğiz. O konu hakkında da en kısa zamanda sana bilgi veririm. Şimdi dışarıya da nasıl girdiysek ayrı kapılardan çıkalım.İzleniyor olabiliriz.
Demir ve Demirhan el sıkıştıktan sonra birisi otelin mutfak çıkışından diğeri ise asıl kapıdan çıktıktan sonra lüks arabalarına atlayıp otelden ayrıldılar. Demirhan bu konu hakkında bazı görüşmeler yapmak için bir yere gitmişti. Demir ise yine geldiği helikopterle Ankara'ya geri dönmüştü. Kaan Demirden gelişmeler hakkında bilgi almak için odasında bekliyordu..

[BLINK]DEVAM EDECEK...[/BLINK]

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Vay be ne yazmışsın öyle dünkü resmine polat alemdara benziyor demiştim yanılmamışım :D:D:D

KaRaMaN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
4.BÖLÜM
Randevulaştıkları saatin hayli geçmesine rağmen Demir gelmemişti. Biraz tedirgin olmuştu. Normal şartlarda Demir dakik biriydi. Acaba başına birşey mi gelmişti...
Cep telefonunu alıp ezberinde olan numarayı tuşladı. Sinyal sesi beklerken gıcık olduğu kadın sesi "aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor..." cümlesini tekrarlayıp duruyordu. Kırmızı düğmeye basarak telefonu kapattı. Yerinden doğrulup Almanya Büyükelçiliği binasına bakan penceresinden dışarı doğru bakmaya başladı.
Nekadar beklediğini fark edemiyecek kadar dalgındı. Çocukluğuna dair anılar ve yeni operasyon planları arasında mekik dokudu zihninde. Sonra ani bir karar ile dışarıya çıkmak için kapıya yöneldi.

Kendini bir anda sokakta bulmuştu. İçinde tarifi güç bir sıkıntı ve heyecan arası bir duygu istila ediyordu. La havle çekerek işlek ana caddede yürümeye devam etti. Sonra neden kendine çarpan genç kadını fark edince mahcup hissetti kendini?
Önce bakışları kendinden mükemmel bir türkçe ile özür dileyen kumral saçlı kadının saçlarına takıldı. Sonra kendini çabuk toparlayıp bakışlarını hemen yere indirdi. Kendinden emin bir ses tonu ile oda özür dileyerek ayrılmak istedi. Fakat çarpışmalarında yere dağılan ve parçalanan yumurtaları görünce, bu davranışının kaba kaçacağını düşündü.
Alışverişlerinin ücretini vermek istediğini söyledi Türk olmadığına dair karar verdiği genç kadına.
Ama kadın bunu reddetti. Ve elini uzatarak:

- Adım Lacenta... Türkçemin güzel olmasına bakmayın. Türkiye ye yeni geldim sayılır. Aslen Rusya danım. Ama uzun yıllardır İngiltere de yaşıyordum. Londra Üniversitesinde 4 yıl Türkoloji okudum ve daha sonra doktoramı yaptım. Bu süre zarfında Türkçe öğrendim ve birçok Türk arkadaşı edindim. Bundan 2 ay önce Hacettepe Üniversitesinde bir Türkoloji Bölümünün kurulduğunu ve bunun için uzmanların arandığını bildirdi bir Hocam. Bende Türkiye yi çok merak ettiğim için bu teklifi kabul edip buraya yerleşmeye karar verdim. Buraya çok yakın bir yerde geçici olarak bir daire tuttum kendime ve şuan daha uygun bir ev arıyorum. Beytepe de bulabilsem çok mükemmel olurdu. Ayyy... Afedersiniz... Çok konuşuyorum Bir başlayınca susamıyorum.

- Önemli değil&

Sevmezdi bu tür samimi muhabbetleri. Ve bu kadında sanki bir terslik vardı. Ama buna rağmen onu kendisine doğru çeken bir güç vardı sanki. Bir defa taviz verildi mi, taviz tavizi getiriyordu. Genç kadın bir kart çıkarttı cüzdanından. Sonra üzerine bir numara yazdı. Kartı Kaana uzatırken, Kaan tereddüt ve mahcubiyet içinde uzatılan kartı aldı. Neden aldığını dahi kestiremiyordu. . Bir kafe de hatanın telafisi için çay içmeye gitmişlerdi.
Lacenta ısrarla kendisinden bahsetmesini istiyordu ama neler anlatacağını bilemiyordu. Genel kişiliğine dair birkaç bilgi verdi yalnızca. Ücreti ödeyip Lacentaya onu evine bırakabileceğini teklif etti.
Genç kadın bu teklifi bekliyormuşçasına bir coşku ile kabul etti. Yan yana konuşmadan yürüyorlardı. Fazla yol yürümeden genç kadının evinin bulunduğu 5 katlı binanın önüne geldiler. Kaan yüzüne bakmadan veda cümleleri sıralayıp oradan uzaklaştı.

Hayatına aniden giriş yapan bu gizemli kadını düşünüyordu ki, telefonu çaldı. Mini ekrana baktığında arayanın Demir olduğunu fark etti.

- Buyur Demir...

- Çok özür dilerim Kaan, telefonda anlatamayacağım bazı aksilikler çıktı. Yarın saat 12 de Almanya Büyükelçiliğinin önünde buluşalım. Şimdi kapatmam gerekiyor...

Ardından sinyal sesi geldi. Kapatmıştı Demir telefonu. Acaba neler olmaktaydı.
Telefonda anlatılamayacak kadar mühim bir mesele olmalıydı. İçine bir kurt düşmüştü Kaanın&

[BLINK]DEVAM EDECEK...[/BLINK]

Üst Alt