Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Adapazarı'nda Rihter Ölçeği'ne göre 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

3010.0.@area,280,280,c.jpg

Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 06.07'de Adapazarı'nda 4.5 büyüklüğünde orta şiddette bir deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi. İlk bilgilere göre depremde can ve mal kaybı olmadığı bildirildi.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Mevlam bizleri yangın,sel,deprem gibi acı afetlerden korusun çok ağır bir imtihan olduğundan nefsimizin kaldıraramama ihtimali bile insanı günaha sokmakta.....

Başına bu büyük imtihan gelenlere sabır dilemekten başka yapacağımız hiçbirşey yok....Allah rahmandır,rahimdir,kadirdir,hikmetinden sual olunmaz.....Başımıza gelen her musibette bile vardır bir hikmet....

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Hmm ben bu haberi daha yeni duyuyorum bence bu Adapazarı demprem dedenin gitmesi gereken bir il :D Gerçekten üzüldüm..Bizim buralarda uzun zamandır olmuyor olsada bi kıpraşşak:D Şaka bir yana insan bir deprem ile karşılaştıgında çok telaşlı oluyor ve bu telaşla yapmaması gerekenleri yapıyor mesela adam balkondan atıyor kendini..Rabbim yaralılara acil şifa ölenlere rahmetinden nasip etsin..

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
biz deprem filan hissetmedik İstanbuldayız ama adapazarında deprem olduğunuda yeni duyuyorum ..acaba gecemi oldu deprem .. 8o

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Sabah saat 06. 00 sularında olmuş bizde istanbulda hissetmedik ama Adapazarındaki ailem sarsıntının baya etkili olduğunu söylediler. İki kere deprem olmuş ve ilki baya bi korkutmuş onları.
ALLAH (c.c) hepimizin yardımcısı olsun...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : kerems
Sabah saat 06. 00 sularında olmuş bizde istanbulda hissetmedik ama Adapazarındaki ailem sarsıntının baya etkili olduğunu söylediler. İki kere deprem olmuş ve ilki baya bi korkutmuş onları.
ALLAH (c.c) hepimizin yardımcısı olsun...

amin amin inş..

bu karda kışda insanlar dışarda da duramazlar acaba napıyorlar.. :(

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
[schild]ALLAH BÜTÜN İNSANLARİ KORUSUN........................[/schild]

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ALLAH HERKESİ KORUSUN.BAŞINA GELENLERE DE SABIR VE GÜÇ VERSİN.
BU BİR İMTİHAN UNUTMAYALIM.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Üst Alt