Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Acı haber bu kez Şırnak'tan. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak bölgesinde görev yapan bir birliğe yapılan saldırıda 13 askerin şehit edildiği duyuruldu.

63544.jpg

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak bölgesinde görev yapan bir askeri birliğe, terör örgütü tarafından yapılan bir saldırıda 13 askerin şehit edildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın konuya ilişkin basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:

''Şırnak bölgesinde görev yapan bir birliğimize, 07 Ekim 2007 tarihinde terör örgütü tarafından yapılan bir saldırıda, 13 Silahlı Kuvvetler mensubu şehit edilmiştir.

Terör örgütü mensupları, yurt içerisinde operasyon birliklerimizle, yurt dışına kaçış noktalarında ise ateş destek vasıtalarıyla takip edilmektedir.

Terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlerde ortaya çıkan bu tablo, mücadele azmimizi ve kararlılığımızı daha da artırmıştır.''

Açıklamada, bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi.

AYRINTILAR GELİYOR

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Aci bir haber,

Rabbim Sehitliklerini Kabul, Yakinlarina Sabri celil nasip eylesin insa'allah...Basimiz Saolsun

Ne Mutlu Turkum Diyene

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Çok acı bir olay,Allah mekanlarını cennet etsin.

Bu teröristlere destek olanlara ve bu hain teröre lanet olsun.

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Allah gelsin haklarından...çok şey söylemek istiyor ama susuyorum :(

şehitlerimizin mekanı âlâ olsun inş

içime bir ateş düştü...

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ayyildizsevgi3pr7zy6vb.jpg

Ya bu hesap sorulsun, ya da sorulsun... soramayacaklarsa bizler sormak için hazırız ...

ALLAH şahidimdir içimizden geçenleri yalnızca ve yalnıza o bilir yemin ederim herşeyimi bırakıp savaşmaya giderim o hainlerle yeter ki bize fırsat versinler kökünü kazırız o kansızların ...

Tüm sehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyorum ailelerine sabırlar diliyorum ALLAH ım sen bu vatanı bölmek isteyenlere fırsat verme kim bu vatan için tuzak kuruyorsa hepsi kurdukları tuzaklarda boğulsun El-KAHHAR sıfatınla onları kahreyle Ya Rabbi ....

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
ben ilk defa tvde son dakika haberi olarak gordum ..
cook uzuldum ..rabbim yakinlarina sabir ..sehadetlerini kabul eylesin.,

kahrolsun pkk ve yandaslari ..

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Allah hepsinin belasını versin olamaz ya her gün kardeşlerimiz şehit düşüyoruz elimizden birşey gelmiyor öyle bakıyoruz vicdansız zalimler bizleri 5 dakika içinde vuruyor ve kaçıyorlar ama biz onları durduramıyoruz bulamıyoruz gerçekten çok utanç verici birşey

Rabbim hepsini gören sensin bizlere yardım et biz o kadar tembeliz ki elimizden birşey gelmiyor sen yardım et düşmanlarımızın pusularından uzak tut bizleri bu mübarek günde onları helak et ki yaptıklarının hesabını çeksinler Amin!...

Şehit kardeşlerimizin Ailelerine sabır ihsan etsin ve başları sağ olsun

BİZLER TÜRKÜZ VE TÜRK OLACAĞIZ
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!.​
..

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
orjinal yazarı:Gölge
ALLAH ım sen bu vatanı bölmek isteyenlere fırsat verme kim bu vatan için tuzak kuruyorsa hepsi kurdukları tuzaklarda boğulsun El-KAHHAR sıfatınla onları kahreyle Ya Rabbi ....amin

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Gölge
ALLAH ım sen bu vatanı bölmek isteyenlere fırsat verme kim bu vatan için tuzak kuruyorsa hepsi kurdukları tuzaklarda boğulsun El-KAHHAR sıfatınla onları kahreyle Ya Rabbi ....

Aminn Aminn Aminn...

Bu üzücü haberi dün gece öğrendim Bayram günü çok büyük bir acı :( Yüce Rabbimden Bütün şehitlerimize Rahmet diliyorum RABBİM Ailelerine Sabr-ı Cemil versin Kabirleri nur mekanları cennet olsun inşAllah...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
orjinal yazarı:Gölge
ALLAH ım sen bu vatanı bölmek isteyenlere fırsat verme kim bu vatan için tuzak kuruyorsa hepsi kurdukları tuzaklarda boğulsun El-KAHHAR sıfatınla onları kahreyle Ya Rabbi ....amin
amin :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt