Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Deli-Divane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
27195_380442464389_353964364389_3494669_538150_a.jpg

Mescid-i Aksa Yıkıldı !
Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa bugün yıllardır altında yapılan kazılardan dolayı yıkıldı. Öğle saatlerinde Aksa'nın altında duyulan küçük bir patlama sesinden sonra
03 Nisan 2010 Cumartesi Saat 14:27

Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa yıllardır altında yapılan kazılardan dolayı bugün yıkıldı. Öğle saatlerinde Aksa'nın altında duyulan küçük bir patlama sesinden sonra Mescid-i Aksa yerle bir oldu. İşgalci İsrail yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada Mescid-i Aksa'nın nemden dolayı güçsüz hale geldiğini ve bu yüzden yıkılmış olabileceğini söylediler.

Filistin İslami Hareketi Lideri Raid Salah ise yaptığı açıklamada "İslam ümmeti efendimizin emanetini koruyamadı. Mescid-i Aksa'nın yıkılması İslam ümmetinin alnında kıyamete kadar kara bir leke olarak kalacaktır." dedi. Ayrıca Raid Salah İsrail'in bunu çok önceden planladığını ancak bunu bütün dünyanın bilmesine rağmen sessiz kaldığını söyledi.

Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa yaptığı açıklamada İsrail'in yaptığının Dünya Kültür Mirası'na ihanet olduğunu söyledi ve Birleşmiş Milletler'i göreve çağırdı...

Haber-Yorum

Tabi ki bu haber doğru değil ancak bu habere şaşıran takipçilerimizin aslında çok şaşırmasına gerek yok.

Çünkü böyle bir haberi görmemiz an meselesi.

İsrail, yıllardan beri Aksa'nın altına yaptığı kazı çalışmaları ve son olarak Kudüs'te Aksa'nın çok yakınına açtığı Sinagog ile Mescid-i Aksa'yı yıkma yolunda gayet ilerlemiş durumda.Yani yarın alacağımız bir haber bunun aynısı olacaktır. Yarın gelecek böyle bir haber karşısında yapılacak açıklamalar bu derecede olacaktır ve birkaç protesto eylemi ve İsrail'i kınayan birkaç bildiriden sonra olay unutulmaya başlayacaktır.

Yapılması gereken ne varsa bugün yapılmalıdır. Elimizden Kudüs ve Mescid-i Aksa için ne geliyorsa bugün gelmelidir. Bu haber zihinlerimizi biraz geleceğe götürmek ve uyandırmak için yapılmıştır.

İslamiGündem

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
bi an gercek sandim
basligi okuyunca
icim bi hos oldu:(
Allah muhafaza buyursun..

LeyL

Bismihû

Aldığı Beğeniler
4
:( bende bi an gercek sandim cünkü gecenleri bir aciklama yapmislardi "cok yakinda mescidi aksa ellerine gececek sonra nedenini bizlere sormayin bizler elimizden gelenini yaptik" diye.

Ümmet uyudukca bu sahneyide görürüz Allah korusun.

:( en az kabe kadar degeri olan mescidi aksamizi koruyamazsak yaziklar olsun bizlere...!

güzel bir uyari Allah razi olsun

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
X( Bir an kalbim yerinden oynadı..çok şükür.. Ama biz müslümanlar topluluğu zalimin elinden mescid-i aksayı koruyamaz isek Hak teala bizden bunun hesabını mutlak soracaktır..Allah cc korusun

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bende sabah sabah sopn dakika haberle irkildim.Ne oluyor diye

rabbim inşeallah o günler yaşanmadan bir an önce tedbirimiz alırız inşeallah

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
hamdolsun biran bende gercek sandim.:(.....Mevlam cc korusun insALLAH

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ba$Ligi okuyunca kaLbimin hizLi carptigini hissettim..
ALLAHü teaLa muhafaza buyursun...

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Of böyle haber mi olur Yarabbim :o
Gerçek sandım tabi şoke oldum :(
Allah muhafaza etsin :oooo:

Üst Alt