Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

yagmurunkızı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Hakkari'de 12 askerimiz şehit!!! Alçak teröristler yine canımızı yaktı!!!
Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde, teröristlerle girilen çatışmada 12 Mehmetçiğimiz şehit olurken 14 askerimiz yaralandı.Ateş her zaman olduğu gibi düştüğü yeri yakacak ...Şehitlerimize Allahtan rahmet acılı ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nin Irak sınırındaki kesiminde PKK'lı bir grup teröristle güvenlik güçleri arasında dün gece çatışma çıktı. Sabah saatlerine kadar devam eden çatışmada ilk gelen bilgilere göre 12 askerimiz şehit oldu.

Çukurca'nın kuzey doğusunda Yüksekova'ya 50 kilometre uzaklıktaki Dağlıca Beldesi yakınlarında operasyon yapan Yüksekova 21'inci Sınır Jandarma Taktik Tugay Komutanlığı'na bağlı Komando Taburu'ndaki askerler bir grup teröristle karşılaştı. Güvenlik güçlerinin dur' ihtarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

İlk belirlemelere göre teröristlerin açtığı ilk ateşle aralarında bir uzman çavuşun da bulunduğu 12 askerimiz şehit 14 askerimiz yaralı. Yaralı askerler Yüksekova'da hastaneye kaldırılırken, bölgeye takviye birliklerle sevkedildi.

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ALLAH Müslüman Türk milletini kurulan tüm tuzaklara ve oynanan bütün oyunlara karşı korusun teröre içte ve dışta her kim destek veriyorsa ALLAH hepsini KAHHAR sıfatıyla kahreylesin ALLAH hepsinin belasını versin ....

Şehitlerimize ALLAH tan rahmet Türkiyemize sabırlar diliyorum ....

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Bu arada üzülerek söylüyorum şehit sayımız 16'ya yükseldi 17 yaralı 10 kayıp askerimiz var ...

ALLAH yar ve yardımcıları olsun inşaallah ...​

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : Gölge
ALLAH Müslüman Türk milletini kurulan tüm tuzaklara ve oynanan bütün oyunlara karşı korusun teröre içte ve dışta her kim destek veriyorsa ALLAH hepsini KAHHAR sıfatıyla kahreylesin ALLAH hepsinin belasını versin ....

Şehitlerimize ALLAH tan rahmet Türkiyemize sabırlar diliyorum ....

Amin...

sayı 16 ya yükseldi :(

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
haberLeri izLeyince duydum bende... cok üzgünüm... $ehitLerimize ALLAHtan Rahmet diLiyorum...
Yine Babasiz kaLdi yavrucukLar... Rabbim sabir versin insaALLAH...

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
vatan size minnettardır...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
RABBİM şehitlerimize gani gani rahmet kederli ailelerine baş sağlığı vede sabrı cemil ihsan eylesinnn...ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Rabbim rahmet eylesin yakınlarına sabır versin..

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Sabah haberlerde görünce çok üzüldüm.Şehitlerimize Allah'dan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.Rabbim ıslah etsin inşallah bu PKKlıları.İnşallah doğru yolu bulurlar.Öldürdükleri kendi vatanının inasanları nasıl yaparlar ya böyle bişeyi mantığım almıyo benim. :(

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
sehit.jpg

Üst Alt