Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Şırnak'ta terör örgütü PKK militanları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 2 PKK'lı da ölü ele geçirildi
Şırnak'ın Cudi dağında gerçekleştirilen operasyonda PKK'lılar ile girilen sıcak temas sonucu Piyade Er Salih Çam açılan ateş sonucu, Piyade Er Metin Güngör ise mayın patlaması sonucu şehit oldu.

Çatışmada iki PKK'lı da öldürüldü. Bölgedeki operasyon sürüyor.

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Allah rahmet eylesin şehitlerimize :(

nezaman bitecek bu pkk denilen illet X(

Allah devletimize milletimize zarar vermek isteyenlere fırsat vermesin amin

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Allah rahmet eylesin ölenlere..Niçin sonu gelmiyor bu tür olayların :(

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ben de abimle az önce konuşdum kendisi de Şırnak da çok kötü durumlardaymışlar Askerlerin psikolojileri bile altust olmuş .. Dağın ortasın da kalıyolar ..Rabbim yardımcıları olsun inşaAllah çok dua edelim. Şehit edilenler hepimizin abisi. Rabbim Annelere ve Ailelerine çok sabır versin inş..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : eslem
Ben de abimle az önce konuşdum kendisi de Şırnak da çok kötü durumlardaymışlar Askerlerin psikolojileri bile altust olmuş .. Dağın ortasın da kalıyolar ..Rabbim yardımcıları olsun inşaALLAH çok dua edelim. Şehit edilenler hepimizin abisi. Rabbim Annelere ve Ailelerine çok sabır versin inş..

ALLAH cc ölen askerlerimize MEVLADAN gani gani rahmet kederli ailelerinede sabır diliyorum

ve hernerede varsa vatan bekliyen askerlerimiz senin abinde dahil eslemcim inşallah sağ salim vatan görevlerini yaparlar tez zamanda gelirler

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Şırnak'ın Cudi dağında gerçekleştirilen operasyonda PKK'lılar ile girilen sıcak temas sonucu Piyade Er Salih Çam açılan ateş sonucu, Piyade Er Metin Güngör ise mayın patlaması sonucu şehit oldu

ALLAH rahmet eylesin ailelerine sabir versin.

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : fzehra

ALLAH cc ölen askerlerimize MEVLADAN gani gani rahmet kederli ailelerinede sabır diliyorum

ve hernerede varsa vatan bekliyen askerlerimiz senin abinde dahil eslemcim inşALLAH sağ salim vatan görevlerini yaparlar tez zamanda gelirler

Amin inşaAllah ablacığım Allah razı olsun ..

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : onur
ALLAH rahmet eylesin ölenlere..Niçin sonu gelmiyor bu tür olayların :(

Çünkü bu olaylarla içimizde beslenen hainler var da ondan bir paşa demişti çok iyi hatırlıyorum bu ülke eskiden kahraman yetiştiriyor du oysa şimdi hain de yetiştiriyor demişti adam genelkurmay başkanı olacaktı adamı görevden aldılar emekli ettiler yani gerisini varın siz düşünün ... ?(

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Ölen bütün aslanlarımıza ALLAH rahmet eylesin Mekanları Cennet olsun inşaallah ...Gün gelecek ki ekmek yedikleri yere ihanet edenler mutlaka hesap vereceklerdir ...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Gölge
ORiJiNAL YAZARI : onur
ALLAH rahmet eylesin ölenlere..Niçin sonu gelmiyor bu tür olayların :(

Çünkü bu olaylarla içimizde beslenen hainler var da ondan bir paşa demişti çok iyi hatırlıyorum bu ülke eskiden kahraman yetiştiriyor du oysa şimdi hain de yetiştiriyor demişti adam genelkurmay başkanı olacaktı adamı görevden aldılar emekli ettiler yani gerisini varın siz düşünün ... ?(
Hepsi bizim insanımız işte :(

Üst Alt