Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
news_manset_resim_ns_Kewell_Baros001.jpg

UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimizden Galatasaray, İsviçre'nin Bellinzona ekibi karşısında beklenen performansı sergilemeyedi ama kazanmayı başardı. Güçsüz rakibi karşısında 2 kez yenik duruma düşen Sarı kırmızılılar, uzatmanın son anlarında Lincoln'ün golüyle sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.
St. Jakob Park'taki mücadelede Galatasaray, maça etkili başladı. Ama Nonda'nın gününde olmaması nedeniyle üstüste pozisyonlardan faydalanamadı. 32. dakikada Lustrinelli, defansımızın hatasından faydalandı ve topu ağlara gönderdi. Kewell, 39. dakikada yine nefis bir gol attı ve skora dengeyi getirdi.
İkinci yarının başında ofsayt kokan bir pozisyonda Gürkan, ev sahibi ekibi birkez daha öne geçirdi. Baros, bu golün 4 dakika sonrasında Sarı kırmızılı formayla ilk golünü atarak bir kez daha beraberliği getirdi. Galatasaray, 80. dakikada Gürkan'ın hatalı pasını yakalayan Baros ile ilk kez öne geçti. Ama 89. dakikada La Rocca maça üçüncü kez dengeyi getirdi. Maç böyle bitecek denilirken, maçın yıldızı Lincoln mücadelenin skorunu 4-3 olarak ilan etti ve Galatasaray avantajı yakaladı.

Defansta çok kötü bir performans ortaya koyan temsilcimizde özellikle sol ve sağ kanatta oynayan Volktan ile Serkan ile Servet çok kötü bir oyun ortaya koyarken, Lincoln takım arkadaşlarını 4 kez kaleci ile karşı karşıya bırakacak paslar atarak oyuna ilk kez ağırlığını koydu.

Bu arada Bellinzona'nın ikinci golündeki ofsaytı görmeyen Rumen hakem Corpodean, Barras'ın topa ceza sahasında elle müdahalesini de görmedi ve Galatasaray'ın bu sezon hakemlerden yana şanssızlığı devam etti.

ligtv.com.tr​

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Ben maçı izlemedim aam bu skippe ile GS yol alamaz..
GS eski GS değil aban göre..
Bu arada tebrik ediyorum..

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Ben maçı izlemedim aam bu skippe ile GS yol alamaz..
GS eski GS değil aban göre..
Bu arada tebrik ediyorum..

ExE hocamın yorumuna katılıyorum takımda herşey var ama teknik direktör yok sanırım bu sene hem galatasarayın hemde fenerbahçenin bu teknik adamlardan çekeceği var gibi görünüyor ....​

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
[googlevideo]-1161918384849288454[/googlevideo]

Exelance kaılıyorum size hayırlsı bakalım ileri neler olacak göreceğiz

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
hakem ne kadar katlettiysede ALLAH 'ın yardımıyla gs bu maçı aldı
tabi bide nonda nın yaptıkları da var deli etti resmen insanı yaa
neyse cimbom bu karşılaşmayı aldıya tebrikler gs ye ve gs taraftarlarına :alkis::alkis::alkis:

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Tebrik ederim:alkis: basarilariniz daim olsun
Selam ve Dualarimla.......

Üst Alt