Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Sonunda Ö rendim

İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyece imi ö rendim...
İnsanları ne kadar düşünürsen düşün, onların seni o kadar düşünmediklerini ö rendim...
Güven elde edebilmek için yılların gerekti ini, ama yok etmek için saniyelerin bile yetti ini ö rendim...
Önemli olan hayatındaki eşyaların de il, hayattaki kişilerin oldu unu ö rendim...
İnsanın ancak 15 dakika çekici olabildi ini, sonra alışıldı ını ö rendim...(bir iki istisna da oldu tabii)
Kendimi karşılaştırmak için başkalarının en iyi yaptıklarını de il, kendimin en iyi yaptıklarımı kıstas almam gerekti ini ö rendim...
İnsanlar için olayların de il, onların daha önemli olduklarını ö rendim...
Sevdi in kişilere sevgi dolu sözler söylemen gerekti ini, belki bu son görüşün olabilece ini ö rendim...
Her ne kadar onu çok düşünsen de yine de gidebilece ini ö rendim...
Kahramanların yapılması gerekenleri ne pahasına olursa olsun yapanlar oldu unu ö rendim...
Sinirlendi imde gerçekten buna de se bile asla acımasız olmamam gerekti ini ö rendim...
İki kişinin tamamen aynı olan bir şeye baktıklarında bile farklı şeyler görebildiklerini ö rendim...
Hayatlarında her zaman dürüst bir şekilde ileriye gitmek isteyen kişilerin, sonuçları önemsemediklerini ö rendim...
Seni do ru dürüst tanımayan kişilerin, hayatını birkaç saat içinde de iştirebileceklerini ö rendim...

muzdelife

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ö renecegimiz çok sey varmış me er..

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı zeyno
Sonunda Ögrendim

İnsanları ne kadar düşünürsen düşün, onların seni o kadar düşünmediklerini ögrendim...
Güven elde edebilmek için yılların gerektigini, ama yok etmek için saniyelerin bile yettigini ögrendim...
Sevdigin kişilere sevgi dolu sözler söylemen gerektigini, belki bu son görüşün olabilecegini ögrendim...
Her ne kadar onu çok düşünsen de yine de gidebilecegini ögrendim....

bakalım daha neler ogrenecegız ellerıne saglık zeynebım allah razı olsun

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Saolasın maussemacım.Daha neler görüp ö renece iz emin ol canım.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
zeynocuğum geçmiş sayfaları karıştırırken bu güzel yazıyı gördüm ve gerçekten çok beğendim,sağolasın..
aslında hayat bir öğretmen ve bizlerde öğrencileriz ve bakalım daha neler öğreneceğiz?????? ?( ?( ?(

Üst Alt