Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Benim ineternet bağlantım bazen çok sık düşüyor neden olabilir acaba
Bilen varsa cvp inşAllah

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ADSL, hat uzunluğu, hatta kullanılan bakır kablonun çapı ve kullanılan modemin tipine bağlı olarak kullanıcıya 8 Mbps downstream (bilgi çekme) ve 1 Mbps upstream (bilgi gönderme) hızı sağlar normal olarak..Yani kablolarda , modeminde veya aboneliğinde bi sorun olabilir..

http://speedtest.ttnet.net.tr/
Bu adresten ADSL hızını kontrol et. Eğer gerçekten olması gereken hıza ulaşamıyor görünüyorsan hattında bir sorun olabilir. O zaman telekomun ADSL ile ilgilenen kısmına bi başvurman gerekebilir..

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Çok sağol
Teşekkür ederim inşAllah baktırıcam abime ...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Benimde son 2 haftadır sık sık kopmalar oluyordu..
Benim sorunun kaynağı:telefon prizine giren 3 lü anahtar içindeki kabloların birbirine değmesiydi..fişin içini açınca ufak bir kablounun diğer kısıma değmesini önlediğimde artık bu sorun kalktı..İnş sizinde sorun hallolmuştur

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ewet ya durmadan duşuyor zavalım..geçmiş olsun canım inşaAllah giderirsin arzayı..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Telefon hattı ile adsl hattının aynı olması nedeniyle splitter kullanmazsanız telefon açıldıgı zaman nettende düşüyorsunuz aklınızda bulunsun :)

Üst Alt