Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
HOşgeldİN kardeşim nasıLSın
Yedigin içtigin senin oLSun gördükLerini anlat.
Atmosfer nasıLdı?Memnun musun

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
hoşgeldiniz kardeşim inşaAllah en kısa zamanda bize de sultanımı görmek nasip olur...çok özledim...çorbasını çayını....havasını...suyunu...inşaAllah gidecem bende nasip olursa

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Hoş geldin kurbanım.. işten dolayı havalimanından seni alamadım .. hakkını helal et..yediğin ve içtiğin çorba çay senin olsun..gördüklerini paylaş.. selam dua ile

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
uhibbu kardeşim nerden anladın geldiğimi hayret ediyorum doğrusu ama ilgin alakan için çok teşekkkür ederim bugün geldim öğlen vakti, ancak gördüklerimi anlatma kısmına gelince o biraz uzun ve ben uykusuzum daha ders, namaz duruyo cuma namazdan sonra yazarım inşallah çünkü öyle 2 kelimeyle anlatılacak kadar kısa değil​

nurnesli bacım inşallah en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlerede en kısa zamanda gitmek nasib olur ben her zaman söylerim
:​
SİZ NİYET EDİN GERİSİNE KARIŞMAYIN​

gavsmnduasxj2kg2.gif

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
niyetimizi açık kardeşim ben hayatımın geri kalanını orada geçirmek için neler vermezdim...

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
uhibbu kardeşim nerden anladın geldiğimi hayret ediyorum doğrusu ama ilgin alakan için çok teşekkkür ederim​

Gören gözLerim var çok şükür :D
Rica ederim.
HOşgeLdin tekrar MenzilL köyü payLaşımını bekLiyoruz selametLe..

Üst Alt