Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Sitemizde son zamanlarda artış göstermekte olan özel mesajla sitelere moderatörlük,adminlik vs. teklifleri yüzünden sadece "standart üyelerimiz için" özel mesaj sistemi kapatılmıştır.
Herhangi bir konu hakkında bildirim için her mesajda üstte bulunan
report.gif
butonunu kullanarak ilgili moderatörlerimize ulaşabilirsiniz.
Ayrıca özel sorunlarınız için iletisim@yenidendogus.net veya kişisel adresim olan onur@yenidendogus.net adreslerini kullanabilirsiniz.Soru ve sorunlarınıza 12 saat içerisinde cevap verilecektir.
iLginize Teşekkürler. Yenidendogus Te@m

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
iyi yaptın onur böylesi daha iyi oldu

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
öncelikle esselamu aleykum
değerli onur kardeşim üyeleriniz arasında ayrımcılık yapmış oluyorsunuz. doğrusu bu hiç hoş değil.size yakıştıramadım
bence hiç doğru yapmıyorsunuz.
ne yani standart üye olmaktan çıkmak için size diğer sitelerden durmadan kopyala yapıştırmı yapayım ? böyle mi davranmamızı istiyorsunuz ?
özel mesaj bölümünü acizane zaten kullanmıyorum peki bir kardeşim bize bilgi gönderecekse buradan nasıl yapacak ?
doğrusu internet haftasında sizin bu şekilde davranmanız baskıcılık ve ifade özgürlüğünü kısıtlamaktan başka bir şey değil.
ben doğru bulmuyorum .
yazdığım yazılarım benim yazım .başkalarının yaptığı gibi koplayama yapmıyorum. fikirlerimin özgürce paylaşımını istiyorum
benim düşüncem bu.
selam ve dua ile.

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
bende m_emin kardeşime katılıyoum en azından "kısa bir süre için" ibaresi olsaydı daha iyi olmazmıydı tabi bence zaten o süre içerisinde kullanılmayan özel mesaj bölümü kullanıma açılana kadar fazla kullanılmamaya başlar çünkü bun ihtiyacı olanlar zaten başka bir yönetm bulmuş olacak...

neyse vardır bir hikmeti kardeş hayırlı sabahlar hayırlı günler...

duayla...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
bu uygulama özel mesaj olayını farklı yöne çekerek kullananların sıklaşmasından dolayı uygulamaya konuldu zannımca...bu açıdan güzel bir uygulama yoksa ayrımcılık baskıcılık özgürlük kısıtlma gibi birşey asla sözkonusu olamaz...niyet rıza ı Ilahı zaten...ötesi boş...hertürlü bilgi paylasımını duyurlar vb bölümlerden gene yapabilirler..

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
bu uygulama özel mesaj olayını farklı yöne çekerek kullananların sıklaşmasından dolayı uygulamaya konuldu zannımca...bu açıdan güzel bir uygulama yoksa ayrımcılık baskıcılık özgürlük kısıtlma gibi birşey asla sözkonusu olamaz...niyet rıza ı Ilahı zaten...ötesi boş...hertürlü bilgi paylasımını duyurlar vb bölümlerden gene yapabilirler..
özel mesaj olayını eğer farklı yönlerde kullananlar varsa yönetici kardeşlerimiz o kişileri uyarsınlar.ve gerekiyorsa üyeliklerini kaldırsınlar.

ama benim ifade ettiğim buradaki üyelerin standart üye ,normal üye ,süper üye ... vs diyerek ayrımcılığa tabi tutulmaları çok yanlış.

hepimiz Rabbimizin katında bir tarağın tırnakları gibiyiz. eşitiz.müslüman kardeşleriz. ne siyahın beyaza ne beyazın siyaha üstünlüğü yoktur. üstünlük ancak takvadadır.
benim söylemek istediklerim buradaki yapılan bir etkinliğe tüm üyelere katılmalı. ve burada yapılan hizmeti bütün üyelerimiz kullanmalı

ama bakınız dikkatinizi çekerim özel mesaj uygulaması sadece standart üyeler için kaldırılmıştır deniliyor.bu uygulamayı sadace standart üyeler mi farklı amaçlarla kullanıyor ? diğerleri sütten çıkmış ak kaşık mı ?
neden bu ayrımcılık ? islam kardeşliği bu mudur?

bakınız sevgili peygamberimiz Alemlerin efendisi (s.a.v) ne buyuruyor :
"Sizden biriniz kendisi için istediğini din kardeşi için de istemedikçe gerçek mümin olamaz " bu hadisi şerifi unutmayalım

hoş şimdi biz yine doğruyu söyledik .sanırım bizi yine kovarlar :)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Zaten tüm üyeleri aynı kefeye koymak gibi bir amacımız yok ve olmazda..
özel mesaj olayını eğer farklı yönlerde kullananlar varsa yönetici kardeşlerimiz o kişileri uyarsınlar.ve gerekiyorsa üyeliklerini kaldırsınlar.
ama bakınız dikkatinizi çekerim özel mesaj uygulaması sadece standart üyeler için kaldırılmıştır deniliyor.bu uygulamayı sadace standart üyeler mi farklı amaçlarla kullanıyor ? diğerleri sütten çıkmış ak kaşık mı ?
neden bu ayrımcılık ? islam kardeşliği bu mudur?
Zaten bu olayı yapan insanların amacı üyeliğim silinecek banlanacagım gibi şeyler degil..Olsun silinsin yenisini alır devam ederim düşüncesi var :)
Bir hafta içerisinde yeni üye olup hiç bir şey yapmadan direk üye listesine girip gizli reklam yapan üyelerden 11 'i yasaklandı..Son çözüm olarak bu yolu seçtik.Kısıtlama gibi bir yol arayışı içindeyiz öyle birşey olursa 50 mesaj gibi bir sınır konularak tekrar açılabilir..Sonuç olarak bu sistemi kötüye kullananların çogu standart üyelerimiz maalsef..İnternet ortamında çok garip insanlar var adam forum kurallarını okumadan burada reklam yapıyor sonra sitesinde bakıyorum forum kuralları dışında reklam vs. yaptıgı için siteden atmış :)
özel mesaj bölümünü acizane zaten kullanmıyorum peki bir kardeşim bize bilgi gönderecekse buradan nasıl yapacak ?
Şu anda sizin mailiniz görünüyor..Başkalarından bilgi almak isteyenler profiline mail adresini yazarak alabilirler şu an için ;)

hoş şimdi biz yine doğruyu söyledik .sanırım bizi yine kovarlar :)
Bizi eleştirdi diye daha kimseyi kovmadık..Herşeyin bir ilk vardır belki ama daha zamanı degil :p

Not : Sitemizde kararlar genellikle ortak olarak alınıyor ;)

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
onur ne kadar resmiiisin :) ne o sizli bizli ifadeler ,bizi de standart üyelerden görüyorsan eğer ne diyeyim. reklam yaptığımız ne zaman görülmüştür bizim ?

ben farklı düşünen sizin gibi düşünmeyen kardeşlerimin hislerine düşüncelerine tercüman olmak istedim o kadar.

zaten üyelerimizin sayısı bir elin parmakları denecek kadar az.hoşunuza gitmesede durum bu.

kardeşlerimizi kazanmak yerine kaybetmek neden olsun ki ?

suistimal edenleri uyarırsınız olur biter.

standart üyelerden bazıları kötü niyetli ise bizim suçumuz ne oluyor ?
özel mesaj kullanmayı savunmak değil benim sözlerim. ayrımcılık yapmanızı hiç hoş bulmuyorum.

özel üye yıldızlı üye filan. çok yazana değil yazılana bakmanız gerekir ?
neden böyle yapıyorsunuz ? ayrıımcılığa ben karşı çıkıyorum.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
emin abi ayrımcılık falan yapıldığı yok sadece özel mesajları art niyet olarak kullananlar var.

Sadece onlara karşi alinmiş bir tedbirdir bu.

Yoksa kimsenin kimseden üstünlüğü yok bu sitede abim.

Sitede ayrımcılık falan yapıldığıda yok..

sadece bir tedbir alındı o kadar.

Fazla uzatmayada gerek yok bunu

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : m_emin
ama benim ifade ettiğim buradaki üyelerin standart üye ,normal üye ,süper üye ... vs diyerek ayrımcılığa tabi tutulmaları çok yanlış.

hepimiz Rabbimizin katında bir tarağın tırnakları gibiyiz. eşitiz.müslüman kardeşleriz. ne siyahın beyaza ne beyazın siyaha üstünlüğü yoktur. üstünlük ancak takvadadır.

benim söylemek istediklerim buradaki yapılan bir etkinliğe tüm üyelere katılmalı. ve burada yapılan hizmeti bütün üyelerimiz kullanmalı

burada bulunan tüm kardeşlerimiz standart üye veya sıradan üye değil hepsi birbirinden değerli olan, özel olan üye kardeşlerimizdir. ben sizlerden bunu söylemenizi beklerdim.ayrımcılık yok diyorsanız o zaman özel mesaj servisini sadece standart dediğiniz üyelere değil bütün üyelere uygulamalı ve tamamen kaldırmalısınız.Kurunun yanında yaş olanlarıda incitiyorsuz başka diyecek söz bulamıyorum. slm ve dua ile..

Üst Alt