ya Sabır...
suskunyürek YD Üyesi Üyelik Tarihi 23 Kas 2010 Mesajlar 32 Aldığı Beğeniler 0 Konum istanbul 6 Ara 2010 #661 ya Sabır...
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 6 Ara 2010 #662
Tuğraa YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Ara 2009 Mesajlar 1,563 Aldığı Beğeniler 1,778 Takım Diğer 6 Ara 2010 #663 kAFAM BİR DÜNYA
Katre-i Matem Men câle nâle. Üyelik Tarihi 2 Eki 2009 Mesajlar 4,267 Aldığı Beğeniler 49 Konum İstanbul Takım Fenerbahçe 8 Ara 2010 #664 Hakimiyet Allah'ındır El Mülkü Lillah.
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 10 Ara 2010 #665 bir isik görmesen böyle bakmazdin demekki gözüme kandi gözlerin ...
-Zeynep- Mecânin-i Kütüp Üyelik Tarihi 10 Şub 2009 Mesajlar 2,441 Aldığı Beğeniler 2,763 Konum Ankara Takım Diğer 10 Ara 2010 #666 Huzura Doğru Yürü. Kim Tutar Seni Ey Nefsim. Huzur İslamda. Huzur Allah'ın Celle Celalühu Emirlerini Yaşayıp Yasaklarından Kaçmakta..!
Huzura Doğru Yürü. Kim Tutar Seni Ey Nefsim. Huzur İslamda. Huzur Allah'ın Celle Celalühu Emirlerini Yaşayıp Yasaklarından Kaçmakta..!
Katre-i Matem Men câle nâle. Üyelik Tarihi 2 Eki 2009 Mesajlar 4,267 Aldığı Beğeniler 49 Konum İstanbul Takım Fenerbahçe 10 Ara 2010 #667 Psikopatik Aşk Bişeyler Öğrenmişem.Gel Değişik Sevah. Sen Beni Sev ,Ben Seni… Sevdayi Yaşiyah. Sen Bene Sevdalan Yan,Ben De Sene, Klasik Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Ya Da Senin Haberin Olmasın, Ben Seni Arhadan Arhaya Sevim. Platonik Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Sevdadan Oturah Yiyah,İçah. İkimizde Tombul Olah. Tombulik Aşk Olursa Oni Da Yaşiyah. İsdirsen Sevdandan Kendimi Kesim. Müzikler Dinliyim Doğriyim,Biçim. Piskopatik Aşk Varsa Oni Yaşiyah. Hele Bah.Ben Kerem Olim Sen Asli. Sonumuz Onlar Gibi Bitsin Yasli. Nostaljik Aşk Neyise Oni Yaşiyah. Kibarlaşah.Tankolar Gibi Sevah. Çoh İnce Olah.Ele Dolanah. Tankoli Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah. Yalani Bırahah Hep Doğri Diyah. Berabar Oturah,Berabar Gahah. Elele Dizdiz,Gözgöze Bulunah. Realist Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Tarlalara Bahcalara Düşah, Elele Dutuşip Türki Söyliyah. Romantik Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Pisigi,Gudigi Sen Diye Sevim, Sen De Horozi Culuği Ben Diye Sev. Sembolik Aşk Da Varsa Onida Yaşiyah. Gel Elele Verah.Gendimizi Elektirige Gapdırah. Zangır Zıngır Titriyah.Ama Ölmiyah. Elektronik Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah. Ahorlarda Merek Ve Komlarda Buluşah. Tezek Galahlarının Altında Sinah. Otantik Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah. Aman… Bırah Onlari. Beni Sevirmisen? Ben Seni Hegget Sevirem. Ele Şeylari Bırahah. Adam Gibi Sevah, Adam Gibi Yaşiyah
Psikopatik Aşk Bişeyler Öğrenmişem.Gel Değişik Sevah. Sen Beni Sev ,Ben Seni… Sevdayi Yaşiyah. Sen Bene Sevdalan Yan,Ben De Sene, Klasik Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Ya Da Senin Haberin Olmasın, Ben Seni Arhadan Arhaya Sevim. Platonik Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Sevdadan Oturah Yiyah,İçah. İkimizde Tombul Olah. Tombulik Aşk Olursa Oni Da Yaşiyah. İsdirsen Sevdandan Kendimi Kesim. Müzikler Dinliyim Doğriyim,Biçim. Piskopatik Aşk Varsa Oni Yaşiyah. Hele Bah.Ben Kerem Olim Sen Asli. Sonumuz Onlar Gibi Bitsin Yasli. Nostaljik Aşk Neyise Oni Yaşiyah. Kibarlaşah.Tankolar Gibi Sevah. Çoh İnce Olah.Ele Dolanah. Tankoli Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah. Yalani Bırahah Hep Doğri Diyah. Berabar Oturah,Berabar Gahah. Elele Dizdiz,Gözgöze Bulunah. Realist Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Tarlalara Bahcalara Düşah, Elele Dutuşip Türki Söyliyah. Romantik Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Pisigi,Gudigi Sen Diye Sevim, Sen De Horozi Culuği Ben Diye Sev. Sembolik Aşk Da Varsa Onida Yaşiyah. Gel Elele Verah.Gendimizi Elektirige Gapdırah. Zangır Zıngır Titriyah.Ama Ölmiyah. Elektronik Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah. Ahorlarda Merek Ve Komlarda Buluşah. Tezek Galahlarının Altında Sinah. Otantik Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah. Aman… Bırah Onlari. Beni Sevirmisen? Ben Seni Hegget Sevirem. Ele Şeylari Bırahah. Adam Gibi Sevah, Adam Gibi Yaşiyah
Tuğraa YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Ara 2009 Mesajlar 1,563 Aldığı Beğeniler 1,778 Takım Diğer 10 Ara 2010 #668 Arafda kaldım
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 12 Ara 2010 #669 katreme hay ALlah'im ya kiza bak demek geciyor
Sebep YD Üyesi Üyelik Tarihi 6 Eyl 2005 Mesajlar 2,935 Aldığı Beğeniler 3,661 Takım Galatasaray 12 Ara 2010 #670 Kim oynuyor bu dünyanın ayarlarıyla