Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

_daVam_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Ne senden rüku artık, ne de benden kıyam.
Bundan sonra; 'Selamun aleyküm, aleyküm selam. // Fuzuli //

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
ArorA artikin özel üye oluverse :Smiley (85):
normalde günde en az 15 msj yazan, simdi 1 msji nazlana nazlana yaziyor :oku: :D

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
ArorA artikin özel üye oluverse :Smiley (85):
normalde günde en az 15 msj yazan, simdi 1 msji nazlana nazlana yaziyor :oku: :D

neden başımı çekiçle daha özel özel kır diyemi :Roflol:

nasıda anlamış topraam benim :hihi:

kızım ben öyle önce sarı olup sonrra o sarılığımı kaybetmeyecem diye sevdiklerime ayırmaya kıyamadığım zamanımdan özel üyeliğim kaybolmasın için harcayabileceğimi sanmıyorum(bu kısmı takma güzelcim okuyunca anlıyan anlamış olacak :Smiley (11)::ucancadi::Smiley (74):)

kendime güvenmiyorum yanisi zaten elimde tutabileceğim bişey olmayan sarılık için neden mücadele ediiim diyorum kendim kendime:popc1::mafoldumben::bilmem::çekiç::zemuszemus::utang::örgü::tatil::seviyosevmiyo:Kafam karışık yani smileyleyley lerimdende belli dimi :-O

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
neden başımı çekiçle daha özel özel kır diyemi :Roflol:

nasıda anlamış topraam benim :hihi:

kızım ben öyle önce sarı olup sonrra o sarılığımı kaybetmeyecem diye sevdiklerime ayırmaya kıyamadığım zamanımdan özel üyeliğim kaybolmasın için harcayabileceğimi sanmıyorum(bu kısmı takma güzelcim okuyunca anlıyan anlamış olacak :Smiley (11)::ucancadi::Smiley (74):)

kendime güvenmiyorum yanisi zaten elimde tutabileceğim bişey olmayan sarılık için neden mücadele ediiim diyorum kendim kendime:popc1::mafoldumben::bilmem::çekiç::zemuszemus::utang::örgü::tatil::seviyosevmiyo:Kafam karışık yani smileyleyley lerimdende belli dimi :-O

Allah iyiligini versin senin emi :hihi: :hihi: :hihi: :kiki:
sanki devlet dairesine ise gircen, alt tarafi sari ol diyok :D
msjinda ki takma dedigin ikinci kisimdan zatii bisey anlamadim, üzerimede alinmadim, msj yerine ulasmistir diye umuyorum :D
ulasmadiysada ben ulastirabilirim no problema :D üstelik senin icin bu seferlik hic bi ücret almadan yaparim topraaam :alkiss:

bizde aaa sari olduk ama tekrar siyaha dönebiliriz diye kafamiza takmioz zaten :D
bende eskisi kadar aktif degilim (baska sebeplerden)..
ama "amanin sariligim gidicek" diyede düsünmüyom 8)
giderse bi daha aliriz bizde :D (bizde bu cene olduktan sonra zor olmasa gerek :p ) :D

sen kendien güvenme, ben sana güveniyorum hemsom :D basarabilirsin arkandayim :lepi::yuppii:
(nasil güzel motive ettim mi) :kiki:

hatta ve hatta abartiyorum sana bi sarki bile armagan ediyorum :D
Ismail YK - Bas gaza ArorA bas gaza, kim tutar seni bas gaza hahaha :D :hihi: :kiki:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Allah iyiligini versin senin emi :hihi: :hihi: :hihi: :kiki:
sanki devlet dairesine ise gircen, alt tarafi sari ol diyok :D
msjinda ki takma dedigin ikinci kisimdan zatii bisey anlamadim, üzerimede alinmadim, msj yerine ulasmistir diye umuyorum :D
ulasmadiysada ben ulastirabilirim no problema :D üstelik senin icin bu seferlik hic bi ücret almadan yaparim topraaam :alkiss:

bizde aaa sari olduk ama tekrar siyaha dönebiliriz diye kafamiza takmioz zaten :D
bende eskisi kadar aktif degilim (baska sebeplerden)..
ama "amanin sariligim gidicek" diyede düsünmüyom 8)
giderse bi daha aliriz bizde :D (bizde bu cene olduktan sonra zor olmasa gerek :p ) :D

sen kendien güvenme, ben sana güveniyorum hemsom :D basarabilirsin arkandayim :lepi::yuppii:
(nasil güzel motive ettim mi) :kiki:

hatta ve hatta abartiyorum sana bi sarki bile armagan ediyorum :D
Ismail YK - Bas gaza ArorA bas gaza, kim tutar seni bas gaza hahaha :D :hihi: :kiki:

:Roflol:

bune kıs aklından ne uzun şeyler geçiyomuş öyle bugün pazar işim gücüm yığılı arada mesaj yazabilen birine acır insan dimi nası aklından geçenleri yazcek bu garibim topraam kıs diyene :D:fb:

biara bende sana bişiiler armaaan edim dur bakem bakem önce meşgul çalmamam lazım :hihi:

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
:Roflol:
bune kıs aklından ne uzun şeyler geçiyomuş öyle bugün pazar işim gücüm yığılı arada mesaj yazabilen birine acır insan dimi nası aklından geçenleri yazcek bu garibim topraam kıs diyene :D:fb:

biara bende sana bişiiler armaaan edim dur bakem bakem önce meşgul çalmamam lazım :hihi:

kolay gelsin ;) :ucancadi:

Üst Alt