Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Orjinal Yazarı SÜLO
çok mutluyum ama ablam olmasa daha mutlu olabilecektım =) =) =)
hain çocuk sen görürsün X( X(bidaha benden hiç bişi isteme ..bna işin düşerse yandın zaten artık hayatında ben olmayam sende mutlu ol X( X( X( ;(

Evet bir Aile Faciası İLe kArşı Karşıyayız.. :D

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
Orjinal Yazarı SÜLO
çok mutluyum ama ablam olmasa daha mutlu olabilecektım =) =) =)
hain çocuk sen görürsün X( X(bidaha benden hiç bişi isteme ..bna işin düşerse yandın zaten artık hayatında ben olmayam sende mutlu ol X( X( X( ;(

Evet bir Aile Faciası İLe kArşı Karşıyayız.. :D
=) =) =)AİLE FACİASI MI DUR DAHA YENİ BAŞLIYO:)SEN BUNA FACİA DİYOSAN ESASLI KAVGALARIMIZA SAVAŞ DERSİN WALLA:)

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Saat şuan 12' yi 5 geçiyor.( Gece yarısı ).Ve bir türlü uykum gelmiyor.Uyuyamamaktan sıkıldım.Sabahı eder miyim bilmiyorum.Ne yapmalıyımın karasızlığı var.Ne yapsam acaba? :(

fatma_nisa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı zeyno
Ramazanın vermiş oldu u huzurla, dingin bir deniz kadar sakin ve mutluyum.Bugün kimse benim moralimi bozamaz.Moral bozmak için gelen bende moral bulur. :) Rabbime sonsuz şükür...

Peki sizlerin ruh hali...

Ben hiç huzurlu değilim :( Bakıyorumki ramazanın bitmesiyle herşey eski haline dönmüş durumda. İnsanlar yine haramı ve günahı normal bişey gibi görüyorlar ve işliyorlar. Ve kendim açısındanda huzurlu değilim Rabbime layık bir kul olamadığım için kendimi hep suçluyorum :(

fatma_nisa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı SPELLmakerGIRL
cok durgunum...

birazdan hastaneye gidecegim.. yeni dogmus bi bebenin kalp ameliyat sonrasi durumunu ailesine tercume edicem (tercumanlik)

:( insallah ama insallah korktugumuz olmaz ve bebe beyninde zarar gormez...

herkes dua etsin...

Şifayı veren Allah inşaallah o bebeğe de şifa verir. Ya Şafii ya Allah...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Kafası karışık...

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım