Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ş

ŞEVVAL

Guest
ruh halim ..iyi ile kötü arası bişey ..çok mutlu olabilece im sebebler ve çok üzülece im şeyler var..sadece içimden hıçkıra hıçkıra a lamak geliyo ..ama neden bilmiyorum... ;( ;( ;( ;( orta şekerliyim yani..

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
ruh halim ..iyi ile kötü arası bişey ..çok mutlu olabilece im sebebler ve çok üzülece im şeyler var..sadece içimden hıçkıra hıçkıra a lamak geliyo ..ama neden bilmiyorum... ;( ;( ;( ;( orta şekerliyim yani..
canimm bunu avatarindan anlamak mümkün ;(sanirim ikimiz abla kiz kafa kafaya veicez ama aglamak rahatlatir icinden geldiginde bence tutma kendini ama sakin kendinide SIKINTIYA sokma canim benim agla rahatla sorgula ama acimasizca degi ben her zaman sorgularim kendimi ilk önce kendimi sonra nedenleri en iyisini en dogrusunu ararim sonra dua herseyin ilaci kur`an ve dua SIKILDIKCA Kur`an oku inan cok rahatlatiyo hayirlisini dile abla nasihati olsun kizmazsan eger :)

Ş

ŞEVVAL

Guest
:)HARİKA TAVSİYELER ABLA ..BENDE SORGULUYORUM..VE NEYİ İSTEDİĞİMİ BİLMİYORUM..ŞİMDİYE KADAR BAŞARMAYI İSTEDİĞİM BİR HEDEFİM VARDI VE ONU BEKLEDİM..AMA ŞİMDEN SORA DA KORKUYORUM..O HEDEFİ BAŞARINCA DEĞERİNİ YİTİRDİ..NEDEN BÖLE OLDUM ANLAMIYORUM..ARTIK HAYATTAN HİÇ BİRŞEYDEN HAZ ALAMAZ OLDUM..ÖLÜMÜNÜ BEKLEYEN HASTA GİBİYİM ADETA...ALLAH YARDIM ETSİN..ŞU DURUMDAN KURTULAYIM..

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
kuzen benim durumum da senden farksız de il valla içimden a lamak geliyor çok sıkınlıyorum buaralar ve nedense kendimi çok yanlız hissediyorum :(

tek dile im sizlerden bol bol dualarınıza ihtiyacım var :( şu acız kardeşinizi de unutmayın inş dualarınızdan...

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
:)HARİKA TAVSİYELER ABLA ..BENDE SORGULUYORUM..VE NEYİ İSTEDİĞİMİ BİLMİYORUM..ŞİMDİYE KADAR BAŞARMAYI İSTEDİĞİM BİR HEDEFİM VARDI VE ONU BEKLEDİM..AMA ŞİMDEN SORA DA KORKUYORUM..O HEDEFİ BAŞARINCA DEĞERİNİ YİTİRDİ..NEDEN BÖLE OLDUM ANLAMIYORUM..ARTIK HAYATTAN HİÇ BİRŞEYDEN HAZ ALAMAZ OLDUM..ÖLÜMÜNÜ BEKLEYEN HASTA GİBİYİM ADETA...ALLAH YARDIM ETSİN..ŞU DURUMDAN KURTULAYIM..
ICTENLIKLE AMIN...
canim benim bir hedefe ulastiginda kendine yeni hedefler edinmelisin ama edinicegin hedefin ne kadar dogru oldugu önemli ve zordur malesef hayat bu önemli olan zoru basarmak kolay isi herkez yapar cok gencsin hem icin delidolu hareketlilik ister bu gayet normal sanmaki hep böyle olucak tabiki Allah c.c in izni ile gecicek...Hem korkmamalisin kendine güvenmelisin...Rabbim cümlemize yardim etsin... ben 22 yasindayim ama cok sey yasadim hayati cok iyi taniyorum malesef :Dcanimm kendine iyi bak Sikildikca kafani dagiticak güzel bi mesgale bul azda olsa seni dinlendirir inan bana...

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Okudukca icim karaldi herkez aglamak istiyor ama aglamak ne kadar care olabilir?

HARİKA TAVSİYELER ABLA ..BENDE SORGULUYORUM..VE NEYİ İSTEDİĞİMİ BİLMİYORUM..ŞİMDİYE KADAR BAŞARMAYI İSTEDİĞİM BİR HEDEFİM VARDI VE ONU BEKLEDİM..AMA ŞİMDEN SORA DA KORKUYORUM..O HEDEFİ BAŞARINCA DEĞERİNİ YİTİRDİ..NEDEN BÖLE OLDUM ANLAMIYORUM..ARTIK HAYATTAN HİÇ BİRŞEYDEN HAZ ALAMAZ OLDUM..ÖLÜMÜNÜ BEKLEYEN HASTA GİBİYİM ADETA...ALLAH YARDIM ETSİN..ŞU DURUMDAN KURTULAYIM..

Hedefin neydi cok merak ettim?
Seni bu kadar bunaltan ve olumsuz bakmana sebeb olan sey nedir inan merak ettim..

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
benim ruh halim bugunlerde okadar dengesizki bir an çok öfkelendigim şeye bir saat sonra tepki vermiyorum bir gün kendimi çok iyi hissederken sonraki gün kausun içindeymişim herşey kötüye gidecek hiç düzelmeyecekmiş gibi geliyor sonra dinlenince biraz ruhum bunlarda geçicek diyorum sıkıntı olacakki elbet güzel günlerin de kıymeti olsun ...

mesela şu an iyiyim ... :) :p

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Yeni bir düzene girdi in için bunlar gayet normal huzurumsun.Birde sonbaharı ekleyelim üstüne alsana kaos.Tabiki karanlık bulutlar arkasında her zaman bir güneş vardır :)

Ben çok mutluyum.Akşama iftara davetliyim bunun içinde ayrıca çok mutluyum.Uçacam valla :) açılınnn =)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Bu günkü ruh halimi sormayın arkadaşşşlarrr,

Çok mutluyum, annemler dönüyorlar bugün,

Az önce konuştuk Uşa a gelmişler bile,

İki üç saat sonra İnşeallah burada olurlar... (Aminnnn)

Allah cc cümlemizi ve cümlesini sevdiklerine kavuştursun İnşeallahhh......

:)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı Habibemsin
Okudukca icim karaldi herkez aglamak istiyor ama aglamak ne kadar care olabilir?

HARİKA TAVSİYELER ABLA ..BENDE SORGULUYORUM..VE NEYİ İSTEDİĞİMİ BİLMİYORUM..ŞİMDİYE KADAR BAŞARMAYI İSTEDİĞİM BİR HEDEFİM VARDI VE ONU BEKLEDİM..AMA ŞİMDEN SORA DA KORKUYORUM..O HEDEFİ BAŞARINCA DEĞERİNİ YİTİRDİ..NEDEN BÖLE OLDUM ANLAMIYORUM..ARTIK HAYATTAN HİÇ BİRŞEYDEN HAZ ALAMAZ OLDUM..ÖLÜMÜNÜ BEKLEYEN HASTA GİBİYİM ADETA...ALLAH YARDIM ETSİN..ŞU DURUMDAN KURTULAYIM..

Hedefin neydi cok merak ettim?
Seni bu kadar bunaltan ve olumsuz bakmana sebeb olan sey nedir inan merak ettim..
habibemsin abla ben küçüklü ümden beri hep anaokulu ö retmeni olmayı isterdim..meslek lisesi çocuk gelişimi mezun oldum bu yıl..ve en büyük hayalim olan çocuk gelişimini okumak istiyodum ünv devam etmeyi istiyodum..sınava girdim ..kazanmasına kazandım ama ilk yerleştirmeler yerleşemedim..çok yıprandım..sora tekrar ek yerleştirmeye başvurdum..bu sefer kazandım allahıma şükürler olsun..kazandım kazanmasına da içimde bi de işik işte korkuyorum..ya sadece sorunlarım onlar de il başka şeylerde var içimde moralimi bozan o yüsden kazandı ıma bile sevinemiyorum ;( ;( ;( ;(ama artık a lamak yok mücadele var güçlüyüm ALLAH İNŞ HERKESİ HUZURA KAVUŞTURUR VE HERKES MUTLU OLUR İNŞALLAH..

Üst Alt