Orjinal Yazarı yasemin
Orjinal Yazarı maussema
BEN NASILIM ACABA![]()
TEK KELIMEYLE IFADE EDEBILIRIM KI BERBAT![]()
![]()
![]()
![]()
Maussema siz benim yüre ime indireceksiniz bi gün ama ne zaman bende bilmiyorum yawf
A lama gelirsem o saçlarını diderim inanki X(
ve seni a latanlarıgözünü moaratıcam yakalarsam
![]()

Orjinal Yazarı keremm
ŞU ANKİ RUH HALİM SOĞUK VE YAĞIŞLI.SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA YURDUN KUZEY, İÇ VE DOĞU KESİMLERİNDE ETKİLİ OLMAYA DEVAM EDECEK. YAĞIŞLAR; YAĞMUR VE SAĞANAK, İÇ ANADOLU'NUN DOĞUSU, DOĞU KARADENİZİN İÇ KESİMLERİ, DOĞU ANADOLU'NUN KUZEYDOĞUSU İLE SABAH İLK SAATLERDE BATI KARADENİZİN İÇ KESİMLERİNİN YÜKSEKLERİNDE KARLA KARIŞIK YAĞMUR VE KAR ŞEKLİNDE OLACAK. YAĞIŞLARIN BATI KARADENİZ, ORTA KARADENİZ KIYILARI, DOGU KARADENİZ İLE DOĞU ANADOLU'NUN KUZEYDOĞUSUNDA ETKİLİ OLMASI BEKLENİliYOR
yarınki Tahminlere İlişkin Açıklama birazdan.![]()
![]()

karışık bir durum,istersen ablanı dinlenmeye alalım.daha rahat edersin.Orjinal Yazarı SÜLO
çok mutluyum ama ablam olmasa daha mutlu olabilecektım![]()
![]()
![]()
canim kardesim olumsuz olma yaa bak benide aglatcan simdiOriginal von yasemin
3 tane ard arda gelen olumlu yazılardan sonra bi olumsuz lazım de ilmi
DURDURUN DÜNYAYI İNECEK VARRRRRRRRRRRRRRRR![]()
Dünyada renk,lezzet,nakış ne varsa küsüm,
Gözümde tek ma firet azrail "e tebessüm.
Bu gece hiç uyuyamadım deli tavuklar gibi dolandım durdum,aza koydum almadı,ço a koydum dolmadı ....
Düşündüm herşeyi ,herkesi ......
A lamak çare olsa pınar olur ça lardım![]()
![]()
Dertler benim çile benim mutluluk sizin olsun canımın yongaları![]()
![]()
zaten megilliyim bak karismam haaa
canim asil sen mutlu ben senin yerine mutsuz olurum iki kisi mutsuz olucagina birimiz yani ben yeterim olumsuz düsünme canim benim rabbim yardim etsin ins. kendine iyi bakhain çocuk sen görürsün X( X(bidaha benden hiç bişi isteme ..bna işin düşerse yandın zaten artık hayatında ben olmayam sende mutlu ol X( X( X(Orjinal Yazarı SÜLO
çok mutluyum ama ablam olmasa daha mutlu olabilecektım![]()
![]()
![]()