• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Sağlık

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray

Doğada Element Meselesi

Ringling Bros Water GIF by Ringling Bros. and Barnum & Bailey

Atalarımızın kaostan düzene geçip hayatı başlatan 4 unsur olduğuna inandığı, bilim adamlarının maddenin katı, sıvı, gaz ve plazma halleri olarak değerlendirdiği, simyanın kanı ateş, bedeni toprak, duyguları su, nefesi hava ve beşinci element olarak insanı ruhla tanımladığı elementler; farklı açıklamalarla da olsa daima gündemde kalmıştır.

Su; duygusallıktır, dişiliktir, sezgilerin sembolüdür. Hayatı akışına bırakmayı anlatır. Bilinç altını, uykuyu, gizliliği sembolize eder. Hayat verici de olabilir, zehirleyici de…

Meselesi:
Atalarımız insanların bu 4 elementten meydana geldiğini, rahatsızlık ya da davranış farklılıklarımızın da bundan kaynaklandığına inanırlarmış. Mesajı aldınız: ‘Hiçbir şey hissedemiyorum, duygularım kurudu’ diyorsanız kendinize biraz su verin. Suda ya da suyla şaka olmadığını da unutmayın.

NOT: Su; Yengeç, Akrep ve Balık burçları için ekstra faydalıdır.

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
******** bunlar ******** bakma böyle datlı dulumba gibi durduklarına hain kostok bunlar

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
anaaa niye sansürledi la :D serefsiz yazdıydım dsfdsgdsfg

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Ben yapmadım kedisini böyle sevenlerde var işte :D
Konumuz Su :D
Sende balıksın elementin su ????

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
allah balıkların belasını vermiş yorum yok :D bişi diyim'mi dini boyuttan bazen çıkarıyoruz biz burç'ları inanmıyoruz diye ama islami astrologluk var biliyormusun... yani günümüzün sosyal yapısında cıvıtsalarda insanın doğumu ile ilgili kuran'da bile yaratılış mucizesinde geçiyor.. bir insan yaratıldığı zaman neler olur diye.... kurandan örnek şurası diyemem ama çıkan kısaslar hisseler hadislerce işlenmiş... gök bilimi alimleride var hani..

Üst Alt