aaa 
görünce bi şoka uğradım

hiç beklemediğim bir konu başlığıyla karşılaşıverdım sabah sabah
Burası benim samimi olarak ailem dediğim bir forum...ve hatta ilk forumlarımdan birisi..zamanında Fzehra teyzemın Başağı davet etmişti beni buraya..4 yıl olmus...
her ne kadar zaman zaman kopmuş olsam da hep ugradıgım..uğrayacagım bir yer..
burda cok özel ve derin ınsanlar gırdı hayatıma...
bırebır gorustugum..zıyaretıne gıttıgım...ve her dem yanımda olan..yanında oldugum ve olacagım can'lar edindim...
kıymetlım dıyebılecegım özel mekan...
Canlarımın bulusma noktası..
Bana kalben huzur katan abi-lerim nurum teyzem..candan dostlarım ..kardeşçikim...güzel yürekli kardeşlerimin Bir ve Biz oldugu aile...
birbirmize bir aile içerisinde nasıl her anlamda destek olup bişeyler katabiliyorsak işte o noktada yaşıyoruz burada da..şükür ki...
Var oldukça..ve var kılındıkça...kalbin yer türlü keşfini paylaşmaya devam inşaAllah...
duayla...
Rabbim cümlemizden razı olsun inşaAllah...
görünce bi şoka uğradım

hiç beklemediğim bir konu başlığıyla karşılaşıverdım sabah sabah

Burası benim samimi olarak ailem dediğim bir forum...ve hatta ilk forumlarımdan birisi..zamanında Fzehra teyzemın Başağı davet etmişti beni buraya..4 yıl olmus...
her ne kadar zaman zaman kopmuş olsam da hep ugradıgım..uğrayacagım bir yer..

burda cok özel ve derin ınsanlar gırdı hayatıma...
bırebır gorustugum..zıyaretıne gıttıgım...ve her dem yanımda olan..yanında oldugum ve olacagım can'lar edindim...
kıymetlım dıyebılecegım özel mekan...

Canlarımın bulusma noktası..
Bana kalben huzur katan abi-lerim nurum teyzem..candan dostlarım ..kardeşçikim...güzel yürekli kardeşlerimin Bir ve Biz oldugu aile...

birbirmize bir aile içerisinde nasıl her anlamda destek olup bişeyler katabiliyorsak işte o noktada yaşıyoruz burada da..şükür ki...
Var oldukça..ve var kılındıkça...kalbin yer türlü keşfini paylaşmaya devam inşaAllah...
duayla...
Rabbim cümlemizden razı olsun inşaAllah...