Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Zengin adamın biri yemek yiyordu, sofrasında pişmiş tavuk vardı. Bir dilenci gelip, kendisinden bir şey istedi. Dilenciye bir şey vermeyip, onu eli boş geri çevirdi. Adam çok mal ve servet sahibi idi.

Bir gün karısı ile arası açılıp, boşandılar. Karısı başka kocaya vardı. Kadının ikinci kocası yemek yerken bir dilenci ondan bir şeyler istedi. Sofrasında pişmiş tavuk bulunan adam karısına:

- "Pişmiş tavuğu alıp dilenciye verdi. Kadın dilenciyi görünce, kendisine yabancı gelmedi. Biraz düşündü ve ilk kocası olduğunu anladı. Durumu ikinci kocasına bildirdi.

İkinci kocası:

"Allaha yemin ederim ki, o adamdan bir şeyler isteyen fakir dilenci ben idim. Allah da onun mal ve servetini alıp, bana verdi" dedi.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN

YARABBİM SEN BİZLERİ CİMRİLİK HASTALINDAN

MUHAFAZA BUYUR

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Nede güzel Allah (c.c.) Malı dilediğine İlmide isteyene veriyor hepsi birer imtihan işte o imtihanı kazanamazsanız onu bedelini dünyada da ödersiniz Allah razı olsun paylaşım için.

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : hakan_48
Nede güzel ALLAH (c.c.) Malı dilediğine İlmide isteyene veriyor hepsi birer imtihan işte o imtihanı kazanamazsanız onu bedelini dünyada da ödersiniz ALLAH razı olsun paylaşım için.
ALLAH çok büyüktür ondan başka büyük yok.......

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Cimriliğin sonu ..Rabbim herdem veren ellerden olmamızı nazib et ..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Allahım sen bizi cimrilikten koru..

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : hakan_48
Nede güzel ALLAH (c.c.) Malı dilediğine İlmide isteyene veriyor hepsi birer imtihan işte o imtihanı kazanamazsanız onu bedelini dünyada da ödersiniz ALLAH razı olsun paylaşım için.
....

evet cimrilik çok kötü bir haslet..MEVLAM cimrileri sevmez..RABBİM kendi yolunda harcama yapan cömerti sever..

YÜCE RABBİM sevgisine mazhar olan,onun rızası için infak eden cömertlerden etsin cümlemizi.

dabbe_82

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
yazılarınızı severek okuyorum gerçekten yalnış algılamanızı istemıyorum allah razı olsun sendende ve senın gıbılerındende ALLAHA emanet ol

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
İLLAHİ RABBİ bizleri cimri israf edenlerden eyleme.

dabbe_82

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
s.a arkadaşlar gerçekten çok güzel ve ınsan bır an için duygulanabılıyor boyle hıkayelerle ALLAH cümlemizden razı olsun bılenlerdende bılmeyenlerdende arkadaşlar daha öğreneceğimiz çok şey var :(

Üst Alt