Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer
Belki okumuşsunuzdur Meral Ceylan'ın bu kitabını
kitapçıda dikkatimi çekti şöyle bir karıştırmıştım bu başlığı açmama ilham oldu.
Şükür Defteri, size hayatın farkındalığını hissetmiş bir yüreğin çarpışını, “yaşam” dediğimiz bize sunulan o eşsiz armağanın bilincinde olan bir ruhun kısa ama yoğun iç yolculuk serüvenini ustalıkla anlatıyor.
Yaşamanın, hayatta olmanın, dünyayı ve kendini fark etmenin eşsiz bir haritası bu kitap.

Şükretmek her zaman mutluluk getiriyor! şükredecek okadar çok şeyimiz varki burda paylaşalım istedim.Bu vesile ilede hep bereber negatif düşüncelerimizi üzerimizden silkelim inş

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer
Konuyu ben açtım madem ilk ben başlayayım(:

Bu gün arabam olmadığı için şükrettim mesela Nereye park edecem kaygım yok malum şimdilerde arabaları yakıyorlar çiziyorlar gözüm arkada kalmıyor hiç
çok şükür:evet:

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
İnsan, hayatının her anını Allah'a muhtaç olarak yaşar. Soluduğu havadan yediği yemeğe, elini ayağını kullanabilmesinden konuşabilmesine, barınabilmesinden, gülüp neşelenmesine kadar Allah'ın yarattıklarına ve kendisine bağışladıklarına muhtaçtır. Ancak insanların büyük bir çoğunluğu acizliklerini ve Allah'a muhtaç olduklarını anlamazlar. Onlar her şeyin kendiliğinden geliştiğini veya sahip oldukları şeylere kendi çaba ve çalışmaları sonucunda ulaştıklarını zannederler. Bu, hem büyük bir yanılgı hem de Allah'a karşı büyük bir nankörlüktür.

yinede bugün sabaha ciktigima sükür

tesekkürler

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
32el2.jpg

48bp2.jpg

59or1.jpg

63bz1.jpg

79dj1.jpg

80lx.jpg

92ry.jpg

kizfotokevincarternc2.jpg

RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ KIZ, BİRLEŞMİŞ MİLLETLER YEMEK KAMPINA ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR... ARKASINDAKİ AKBABA İSE ÖLÜMÜNÜ BEKLİYOR.... BU FOTOĞRAF, KEVIN CARTER’A PULITZER ÖDÜLÜNÜ KAZANDIRMIŞTI. KEVIN CARTER BU FOTOĞRAFI ÇEKTİKTEN SONRA OLAY YERİNİ DERHAL TERK EDİYOR, ÇOCUĞA NE OLDUĞUNU BİLEN YOK ! DAHA SONRA KEVIN CARTER ( SANIRIM VİCDAN AZABINDAN OLACAK ) İNTİHAR EDİYOR, AMA RESİM HERŞEYİ ZATEN GÖSTERİYOR. BİZ İSE HALA, İŞİMİZİ, AŞIMIZI, KENDİMİZİ VE YAŞANTIMIZI BEĞENMEYİP, ŞÜKRETMEK YERİNE HALA İSYANI TERCİH EDİYORUZ… RESME BİR DAHA, DİKKATLİCE BAKIN VE ARTIK BİRAZ DAHA FAZLA ŞÜKREDİN …

وَاِذْ تَاَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَاَزيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ اِنَّ عَذَابى لَشَديدٌ

İbrahim-7. "Hatırlayın ki Rabbiniz size: Eğer şükrederseniz, elbette size (nimetimi) artıracağım ve eğer nankörlük ederseniz hiç şüphesiz azabım çok şiddetlidir! diye bildirmişti."

Çok güzel bir konuya değinmişsiniz teşekkürler Allah c.c. razı olsun..

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Rabbim kimsenin başına vermesin kardeşlerim....
Bugün gece nöbettinden çıktıktan sonra spor dersimiz vardı bugün spor salonnuna giderken yol kenarında bir ninenin yattığını gördüm... Üstündeki kıyafetleri yırtıktı...
Ve işte o anda şükrettim Rabbime...
Çünkü benim evim vardı ve üstümdeki kıyafetler ona göre çok güzeldi ve tertemizdi....
Çok Şükür Bizleri Yoktan Var eden Rabbime....

Üst Alt