Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah'a c.c.şükretmek için söyleyecek söz bulamadığım için ben O'nun şükrünü edadan aciz kaldım Vücudumdaki her kıl onun ihsanıdır her bir kıl için şükür imkaqnı varmı?
Bizi yoktan meydana getiren ulu Yezdan'a sayısız hamd ve sena olsun O'nun zatını anlatmaya kimsenin gücü yoktur.O'nun zatını anlatmaya kimsenin gücü yoktur.O'nun şanında bütün vasıflar kaybolur.
O öyle bir yaratıcıdırki topraktan insan yaratmış ona akıl idrak ve can vermiştir.Bak babanın sulbünden ta yaşlanıncaya kadar gayb hazinesinden sana neler veriyor.bir düşün.
Sen temiz bir topraktan yaratıldın idarkinle temiz kal eğer toprağa kirli dönersen ayıptır.Aynadan tozu sürekli sil yoksa paslanınca cila kabul etmez.Aynen bunun gibi sende tövbe ile kalbin tozlarını gider.Zira o başka bir şeyle arınmaz.
Çalışarak elde ettiğin her birşey için "Ben kazandım"deme "Allah verdi"de Çalışıp çabalamakla kimse amacına ulaşamamıştır Bütün bunları Huda'nın tevfikinden bil.Kolunun gücüyle kimse top çelememiştir.buna seni muvaffak kılan Allaha şükret Gaybtan yardım gelmezse bir adım bile atmaya gücün yetmez.(Sadi Şirazi)

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Rabbim c.c. razı olsun kardeşim.Rabbim zikrini ve şükrünü dilimizden,kalbimizden eksik eylemesin.
Selam ve dua ile..

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Şükürle sabır birer binek hayvanı olsalardı, hangisine daha önce bineceğimi kestiremezdim Hz Ömer ra.

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Kıyamete kadar yıkılmaz çatı
Kabir!
Ha doksan bir olmuş evlerin katı
Ha bir!
Karanlık deştikçe dipsiz karanlık
Düşün!