Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Süleyman Hilmi Tunahan dan Güzel Sözler

Allah yolunda ol, dosdoğru ol, verdiğin sözün eri ol. Evladım, ağzın laf ediyorsa dilinle doğru ol, sözünle doğru ol. Sana inanan kişilere karşı sözünden cayma. Eğer sözünü tutarsan söz olur ve seni cennete götürür, tutmazsan köz olur.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allahın huzuruna fesatla çıkılmaz

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız."

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Allah Ondan Razı olsunn...

Şefaatinden Mahrum eylemesin..

Bu Mubarek Benim ilk Göz Ağrım..Allah'ım PeyGemberimizin ve Bu MUbarek insanın Yüzü Suyu hürmetine Ümmeti Muhammed-i Affetsin.

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
AMİN CÜMLEMİZİ ŞEFAATLERİNDEN AYIRMASIN

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Amin Allah hepimizi onlarin imanindan nasip etsin

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
"İnsanlar muhteliftir. Bazısı daha kabiliyetli, bazısı daha yakışıklıdır."
Ben niye onun yerinde olmayayım deme, elindekinden olursun.

Allah bana bir verirse, arkadaşıma, komşuma iki versin diye düşünürsen, seninki üç olur. Eğer arkadaşın veya komşun böyle düşünmüyorsa, onunki ikide kalır.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Senden daha iyi hizmet edecek olan varsa, makamını ona ver. İşte vatanperverlik budur.

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız."

Allah (cc) razı olsun ablam çok değerli sözlerdi ellerine sağlık...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
eyvALLAH sagoLasiniz... yüce MevLam cümLemize onLarin ahLakindan, onLarin imanindan ve maneviyatLarindan nasib eyLesin insaALLAH... amin...

Benim evlatlarim guvercine benzer: Bir guvercin bir yerde karnini doyuracak bir rizik buldumu hemengelir arkadasina haber verir,onuda goturur beraber yerler.imami rabbani evlatlarida manevi rizki beraber yerler. istidadatli ve kabiliyyetli kardeslerini , bulduklari manevi riziktan haberdar ederler .yalniz nefislerini gostermezler

Üst Alt