Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Utanırım Ya Rabb!!!
Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim

Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...

Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...

Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim

Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.

Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIMDEN GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşallah...

AMİN

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
AMİN yüreğine sağlık...çok güzel bir dua idi..RABBİM kabul etsin tüm dularımızı...

Allah´ım kalbimi nurlandır, kulağımı nurlandır, gözümü nurlandır, saçımı nurlandır, derimi nurlandır,
etimi nurlandır, kanımı nurlandır, önümü nurlandır, ardımı nurlandır, altımı nurlandır, üstümü nurlandır, sağımi nurlandır, solumu nurlandır, Allahım! nurumu artır, bana nur ver. Ey nurun nuru ey merhametlilerin merhametlisi Allahım merhametinle beni nur et.

(Bu dua, ismi güzel, cismi güzel, teni güzel, canı güzel, ruhu güzel, huyu güzel
Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem)´in dilindendir.)

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
AMİN yüreğine sağlık...çok güzel bir dua idi..RABBİM kabul etsin tüm dularımızı...

ALLAH´ım kalbimi nurlandır, kulağımı nurlandır, gözümü nurlandır, saçımı nurlandır, derimi nurlandır,
etimi nurlandır, kanımı nurlandır, önümü nurlandır, ardımı nurlandır, altımı nurlandır, üstümü nurlandır, sağımi nurlandır, solumu nurlandır, ALLAHım! nurumu artır, bana nur ver. Ey nurun nuru ey merhametlilerin merhametlisi ALLAHım merhametinle beni nur et.

(Bu dua, ismi güzel, cismi güzel, teni güzel, canı güzel, ruhu güzel, huyu güzel
Efendimiz (SallALLAHu Aleyhi Vesellem)´in dilindendir.)

Amin ..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...
Duanıbizlerle paylaştıgın için teşekkürler..
Amin..

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Utanırım Yarab Sana kulluk yapamadıgım her anım her nefesim hep senden gafil.
Senin aşkınla muhabbetinle dolduramadım şü küçücük yüregimi senden başka herşey var Utanırım senden , sen varken hep senden başkalarından yardım istedim.
Yarab senden utanıyorum İşlemiş oldugum günahlar için ve affına ve Rahmetine sıgınıyorum Ne olursun bu günahkarı affeyle...

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Bu güzel dualara can-ı gönülden aminnn

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Allah cc razı olsun ahretliğim harika paylaşımdı yüreğine sağlık canım ....

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.

Allah razı olsun....

selam ve dua ile...

Selçuk

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIMDEN GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşallah...
AMİN

aminn..

Üst Alt