Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
isssssmaaaaailllll7lo.jpg

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
hımmm o da bişey mi yawww :D

ben bir ara tek başıma kalakaldım...

yanlız kalmakta öyle kötü ki...

siz yine tek de ilmişsiniz... =)

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ya musab o resmim senin monıtorunun resmimi e er öyleyse sa da gördü üm 4 tane msn nasıl oluyor anlamadım??aynı anda hadi 2 msn açılır benim bildi im bi msn mesenger bide windows da 4 tane msn ilk defa gördüm harbı merak etttim ya..

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Orjinal Yazarı eslem
Ya musab o resmim senin monıtorunun resmimi e er öyleyse sa da gördü üm 4 tane msn nasıl oluyor anlamadım??aynı anda hadi 2 msn açılır benim bildi im bi msn mesenger bide windows da 4 tane msn ilk defa gördüm harbı merak etttim ya..

Meslek sirri eslem;) ......
Ben bitane kullaniyorum,YaMusab bu korkulur vallahi.... :D
ayni anda 10 kisiylede farkli msn lerde konusur.:)

DeViLSoN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Hekimoglu
Orjinal Yazarı eslem

Meslek sirri eslem;) ......
Ben bitane kullaniyorum,YaMusab bu korkulur vallahi.... :D
ayni anda 10 kisiylede farkli msn lerde konusur.:)

eslem kardeşim korkulur falan yazmış bu arkadaş ama korkmaya de er bişe yok sadece program yardımı ile bir pc den 1000 lerce msn açabilirsin isteyen olursa bu konuda yardımcı olabilirim birde bunun neresi meslek sırrı :))

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ben merak ettim yardimci olursan sevinirim

bu arada caliskan modlarimiz hic durmuyorlar hepsinide tebrik ediyorum..

DeViLSoN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
http://rapidshare.de/files/5321107/MSN7UniversalPatcherPlusPlus02.rar.html bu linkten indirebilirsin programı kullanmak için öncelikle msn neni kapatman gerekli rapidsharaden download etmeyide anlatayım bilmeyen arkadaşlar olabilir linki açtıktan sonra sayfada FREE yazan yere tıklayın ardından en altta premium account yazan biryer olacak arada saniye sayar o saniye bittikten sonra indirmeniz için MSN7UniversalPatcherPlusPlus02 bu yazı çıkar oraya tıklayıp indirin ve kullanın selam ve dua ile

Üst Alt