Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Türk kardeşlerimiz...
Ilk sizin gördünüz videodaki piskopatlar onlardan biz de utanıyoruz yaptıklarından, ama bunların sayısı azdır..Lütfen burda bütün yüzyüze süriyeli biriyle tanışan kişiler örnek yazsın..
Suriyenin savaşı için
Bizim savaşımız ayrı bir savaştır kenimizin karşısında savaşyoruz bir birizi öldüryoruz
Onun için bize hain millet soyleyen insanlar .. soylemeden suriyenin olayı ne oldunu bilsin anlasın..
Savaşımız yanlıştır fitnet tir amerakaın israilin sanatı dır esedci olsa muhalif olsa sonuçta suriyelidir orta da insanlar çocuklar kadınlar sebepsiz süçsüz ölyorlar bizim savaşımız gerçek dışmanın karşısında olsaydı emin olun hepimiz topraklarımızı feda ederdik..
...
Turkiye'deki suriyeliler :
Onlar çalışkan insanlar eğtimli çalışmaya arzusu olan bir insanlar ve benim doyduklarımı ve gördüklerimi göre türkler çok işlerde tercih ediyorlar ..neden??:
Çünkü 1 türk çalışanıdan daha ucuz çalıştıryorlar
2 iş sahibi bu çalışanlara ne soylerse yapacak ve istedi gibi çalışacak cünkü takıldı işi bırakıp başka işe arayıp kolay bir şey değil
Avrupa ya gidenler:
Onlar yarısı eğtimli insanları ve diğer yarısı çalışmaya sevmeyen insanlar
Vatandaşlık konusu hakkında :
Türkiye de suriyelilere vatandaşlık yapmak faydeli bir şey oldundan inkar etemeyiz
ama emin olun bizim memlektimizin savaşı çözülürse biterse hepimiz ülkemizi dönmeye koşarız hiç birinin kendisinin memleketini sevmeyen dunya da YOK hem de suriye de yaşam daha çok kolay dır
Siz bu 1000 kişi ye diyelim bakmayın onlan nasıl orda toplantıtınını size soyleyim
Istanbul da avrupa yakasında ücretsiz bir deniz oldu için bütün piskopatlar oraya giderler bunlara binlerce suriyeliler tanıyorlar ve utanyorum ben onlardan biriyim mesala oraya gitmem tatil günlerinde gidiyorlar kötülüklerini pisliklerini çıkartyorlar
Vatandaşlığı şeref ederiz ama inanın o kadar önemli bir şey oldundan düşünmeyin
Türk milleti seviyoruz özelikle suriyeliler çünki siz de yapabildik şeyler arap ülkelerinde yapabilmedik ve çok kolaylıklar var turkiye de ki suriyelilere onun için ben şoyle soyleyim ben araplara takılmıyorum artık arap ayrı ve suriyeliler ayrı sayıyorum turkiye de de ekonomi faydemiz var
Küçük kardeşiniz nour sarag

Üst Alt