Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray

Üzgünüm: Bu ülkede namazını işyerinde yasaklandığı için tuvalette, evinde ise ayıplandığı için banyoda kılmak zorunda kalan kardeşlerimiz var.

Şükrediyorum: Aşağılık bağnazlığın böylesi en aşağılık biçimlerinin din adına değil de, dine karşı uygulandığı bir ülkede yaşıyorum.

Seviniyorum: Ya tersi olsaydı... Zaten gönüllüce kılacağım namaza beni zorlasaydı o yobazlar? Seve seve örtünen genç kızlara başını kapatmalarını emretselerdi o "laiklik dini" zangoçları... İnsan onurunun biricik garantörü İslam da o zorbaların elinde bir "devrim" kırbacı olsaydı... Allah'ım sen muhafaza eyle...

Utanıyorum: Bana yasak olmadığı/yasaklanamayacağı halde, ayıplanacak değil aksine alkışlanacağım halde namazıma nazlanarak giden benim gibileri de var. El bebek gül bebek nazlandığım namaza, nazlana nazlana, adeta ittire kaktıra gidiyorum ya... Ah!

Mutluyum: Böylesi kahramanlar bizim aramızda, bu zamanda, bu topraklarda yaşıyor. Elif gibi dik, diri, duru ve doğru olarak yürüyorlar aramızda...

Umutluyum: Kulluğun hakkını veren her insan, tüm insanlık adına bir ümittir, bütün insanlığın gaflet kışından sıyrılıp meyveye durabileceğini ilan etmek üzere namaza durur. Bu isimsiz kahramanların içinde sessizce yaşadıkları o "kehf", o mağara, zalimlerin hepsini gebertecek, zorbalıkların hepsinin üstesinden gelecek. Filizlenmeye durmuşsa tohum, taş da çatlayacak, toprak da yarılacak...

Susuyorum: (...)

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
susmak onların ekmegine yağ sürmek demektir.RABBIM hakkı önce birlik olup,birbirimizi sevip,kuran ve sünnete sarılıp ,onların yüzlerine haykıranlardan eylesin cümlemizi.ALLAH nurunu tamamlayacaktır.

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
Ellerine yüreğine ssağlık berrak suyum
duan için içten bir amin diyorum necmeddin abi

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun...

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
yorumlar icin kalbi teşekkürler

ALLAH sızlerdende razı olsun

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer
Umutluyum: Kulluğun hakkını veren her insan, tüm insanlık adına bir ümittir, bütün insanlığın gaflet kışından sıyrılıp meyveye durabileceğini ilan etmek üzere namaza durur. Bu isimsiz kahramanların içinde sessizce yaşadıkları o "kehf", o mağara, zalimlerin hepsini gebertecek, zorbalıkların hepsinin üstesinden gelecek. Filizlenmeye durmuşsa tohum, taş da çatlayacak, toprak da yarılacak...

amiiinnnn inş.
a.r.o

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
ALLAH sendende razı olsun

Üst Alt