- Aldığı Beğeniler
- 13,779
- Takım
- Galatasaray
bakma öyle süveyda her bakışın yara açıyor yüreğime tenha dokunuşların gölgeliyor bütün söğütleri rüzgârı tarayan saçların bir yavru masumiyeti ile savuruyor bütün günahlan ben de bilirim elbet savrulunca yok olup giden bir şey değildir günah haydi indir peçeni saçılsın yüzündeki hüzün kurtaracaksa bizi hüzün kurtaracak bir de anne duası ancak
gece sessiz bir keskinlik ile davet ederse düşlerine seni
çekinme gir koynuna yanına virtler al ama çünkü şarkılar kalbinden vuramaz insanı şiirler asla sökemez damarların pasını
kemik çıtırtılan geliyor şehrin ortasından ben bu şehirleri sevemedim Süveyda gecesini sevemedim gündüzünü de hem tefekkürsüz bu şehirlere karşı bir bildiri dağıtacağım aşka dair, muhkem karanlığa karşı bir bildiri kutsal kitabımdan akan bir bildiri anne sütü ile beslenmiş bir bildiri
bakma öyle Süveyda gölgesiz bildirilere alışkın bakışlarını çek gözlerimden tenha dokunuşlarını ertele gel, gece vermeden bizi ele patlamadan büyük bir isyan asalım şehrin her yanına asalım, göğe yazdığımız bütün bildirileri
bakma öyle süveyda her bakışın yara açıyor yüreğime
İlhan Kurt
gece sessiz bir keskinlik ile davet ederse düşlerine seni
çekinme gir koynuna yanına virtler al ama çünkü şarkılar kalbinden vuramaz insanı şiirler asla sökemez damarların pasını
kemik çıtırtılan geliyor şehrin ortasından ben bu şehirleri sevemedim Süveyda gecesini sevemedim gündüzünü de hem tefekkürsüz bu şehirlere karşı bir bildiri dağıtacağım aşka dair, muhkem karanlığa karşı bir bildiri kutsal kitabımdan akan bir bildiri anne sütü ile beslenmiş bir bildiri
bakma öyle Süveyda gölgesiz bildirilere alışkın bakışlarını çek gözlerimden tenha dokunuşlarını ertele gel, gece vermeden bizi ele patlamadan büyük bir isyan asalım şehrin her yanına asalım, göğe yazdığımız bütün bildirileri
bakma öyle süveyda her bakışın yara açıyor yüreğime
İlhan Kurt