Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
sultans

uuy deyrum sen anlaysundur herhal ;)
foto da torun mu yoksa? maşşallah ALLAH bağışlasın..
Rabbim evlatlarımızı,hayırlı evlatlar olmalarını nasip eylesin inş..

not:benim asker arkadaşım olacak orada, onu bulmamda yardımcı olma şansınız olabilirmi,tşkler..tam adresini şu an bilmiyorum duruma göre öğrenir bildiririm..
ve , üyeler özel msj atamıyormu? atıyorsa nasıl atabiliyo?

güzel dileklerin için Allah senden razı olsun kayser,evet profildeki minik prensesin babaannesi, diğer dört prensesin ise anneannesiyim...asker arkadaşın nerede adanada MI?benim memleket adana /yüreğir ama ben ist oturuyorum,öylesine bir özlemle yazmıştım profilime. mübarek teskere alırken insan samimi olduğu arkadaşlarının tlf numarasını almaz mı ?:blink:

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
özel msjlara gelince zannedersem burda bir ayrıcalık var yani "dağdaki çobanla benim oyum bir mi?"hesabı burada koltuğunun sağlam olması gerekiyor herhalde ne bilem işte öle birşey...

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
sultans ablam ve kayser sitede malesef üylerin birbirine özel mesaj atma yetkisi yok.. ama 300 iletiden sonra özel üye oluyorsunuz ozaman üylerin profiline yazabilirsiniz..:) az kalmis ablam zaten olursunuz insAllah en kisa zamanda..

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
msj yazmak veya almak önemli değil zaten bu sayfalarda bile serbest konuşabiliyoruz ,gerçekten güzel bir site inşallah dahada güzelleşir ..

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
Uy hamsi...Nereyesun uşağum...Özleduk da :)

Kayser

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Trabzonspor
özel msjlara gelince zannedersem burda bir ayrıcalık var yani "dağdaki çobanla benim oyum bir mi?"hesabı burada koltuğunun sağlam olması gerekiyor herhalde ne bilem işte öle birşey...

hımmm... bu biraz farklı uygulama gibi geldi.. peki; bunun sebebini açıklayacak bir yetkili varmı?Biz üyelerin mesaj göndermesi siz açısından neden sakıncalı? neden buna müsade etmiyorsunuz ki? mutlaka mantıklı bi sebep vardır herhalde ama merak ettim daa.! Bir yetkiliden benim seviyeme inerek, yani açık açık açıklama yapmasını rica ediyorum...

Kayser

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Trabzonspor
Cevabını bulamadığın her sorudan korkacaksın bu hayatta.!

Her cevap bir bilinmeyene çıkar..

Öyle bir cevap bulacaksın ki, tüm sorulara cevap olmalı.!

Her yol ayrı bir sondur, heryerde olmasın

ve herşeyi BİLMELİSİN..!!!

Çünkü;

bir HATA, gözden kaçan en ufak bir SÖZ

HERŞEYİ KAYBETMEK DEMEKTİR...

samanyolu

“Ya Bâki ente’l-Bâki”

Aldığı Beğeniler
19
Takım
Diğer
Nereye cideysun uşağum :(

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
Haçan pu Kayser uşaguna bişeler olmuştur da,,gendi gendine konuşayi...

Üst Alt