Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
[glow=red,2,300]
GEÇEN YIL GÜLYURDU NUN ANNALER GÜNÜNDEN ÖNCE ÇIKARDIĞI BİR KİTABI TAVSİYE EDİCEM SİZLERE MUHAKKAK OKUYUN VE OKUTUN İNŞALLAH...GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE DAİR..
[/glow] :)
1253b5pw.jpg

[glow=red,2,300]Taçsız Sultan Anne
Gülyurdu Yayınları
HEYET[/glow]
Ben, ananın ayakları altındakinee meftunum. Onun başında yıldızlardan yapılmış bir buket örtü... Kucakları şefkatin sıcaklığıyla sımsıkı... Gözleri ırmak ırmak kevser boşalır.
Sinesinde çileden nağme nağme inilti; dudaklarında dikenli tebessüm; ıstırap, saçlarında tutam tutam ak; her acı simasında asil bir çizgi; omzu mermi taşımış, düşük; elem yüküyle bel kırık, ayaklarda sızım sızım ağrı...
İşte bu benim anam.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Bende ne zaman yeni bir kitap gelecek diye bekliyordum güzel bir kitaba benziyor ben bunu görmüştüm galiba kitapcının birinde denk gelirse okurum :D

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ben, ananın ayakları altındakinee meftunum. Onun başında yıldızlardan yapılmış bir buket örtü... Kucakları şefkatin sıcaklığıyla sımsıkı... Gözleri ırmak ırmak kevser boşalır.
Sinesinde çileden nağme nağme inilti; dudaklarında dikenli tebessüm; ıstırap, saçlarında tutam tutam ak; her acı simasında asil bir çizgi; omzu mermi taşımış, düşük; elem yüküyle bel kırık, ayaklarda sızım sızım ağrı...
İşte bu benim anam.
ALLAH razı olsun ablam..güzel bir kitaba benziyor.yüreğine sağlık.

MEVLAM bizleri annelerinin kiymetlerini hayatta iken bilen ve onlara hizmet edip HAKK ın rizasını alan muminlerden eylesin.

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
evet kardes o kitabi okurum inşallah ....bu arada bütün annelerin anneler gününü kutlarim.....

allah bizleri annesiz ve babsiz birakmasin

fatsali

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
İşte bu benim anam.
ALLAH razı olsun ablam..güzel bir kitaba benziyor.yüreğine sağlık.

MEVLAM bizleri annelerinin kiymetlerini hayatta iken bilen ve onlara hizmet edip HAKK ın rizasını alan muminlerden eylesin.
;)

abaci_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Semerkand yayınlarından olması lazım bu kitap ama bende tavsiyelere başlayacagm

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
İşte bu benim anam.

anneler gununde gordugum bırcok kıtaptan bırıydı ve dıkkatımıde cekmıstı...tavsıye ıcın tesekkurler benfse...

SraRobin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
[glow=red,2,300]
GEÇEN YIL GÜLYURDU NUN ANNALER GÜNÜNDEN ÖNCE ÇIKARDIĞI BİR KİTABI TAVSİYE EDİCEM SİZLERE MUHAKKAK OKUYUN VE OKUTUN İNŞALLAH...GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE DAİR..
[/glow] :)
1253b5pw.jpg

[glow=red,2,300]Taçsız Sultan Anne
Gülyurdu Yayınları
HEYET[/glow]
İşte bu benim anam.

təşəkkürlər

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
eski tanıtım fakat ilgimi çekti... yalnız burada çokda iyi tanıtılmamış
yayınevi verilmiş Allahtan .baktım hemen yayınevinin eski kitapları arasında buldum.
okunası bir kitaba benziyor ilk izlenimim bu oldu.
bulduklarımdan bir iki şey aktarayım faydalanan çıkar belki.

yazarı =Ümit Ergül
Yayınevi konu sahibi söylemiş tekrar edecek olursak=Gülyurdu Yayınları
kitap künyesi=Yayın No : 02
ISBN : 975-9105-00-4 | Barkod : 9789759105006
127 sayfa. 15 x 21

Yayınevinin kitap hakkındaki tanıtım alıntısı =
Ben ananın ayaklarının altındakine meftunum, onun başında yıldızlardan yapılmış bir buket örtü, kucakları şefkatin sıcaklığıyla sımsıkı,
gözleri ırmak ırmak Kevser boşalır.

Sinesi çileden nağme nağme inilti; dudaklarında dikenli tebessüm, ıstırap saçlarında tutam tutam ak; her acı simasında asil bir çizgi; omuzu mermi taşımış, düşük; elem yüküyle bel kırık, ayaklarda sızım sızım ağrı.

İşte bu benim anam.

Üst Alt