Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Evet konumuz başlıktan belli olduğu gibi takıntılarımız.Mesela benim pasif takıntılarımdan birisi az sonra :D

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
telefonsuz disari cikmamak..(:

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
benim takıntım dişlerimi durmadan fırçalamak diş kalmıycak valla:)

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Öğretmenlere karşı hazır cevap olup aklıma gelen lafı yapıştırmak acaib zevk alırım :)

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
halıların katlanması sandalyelerle oynanıp düzgünce oturulmaması katlanmamış çamaşırın olduğu ortamda uyuyamamk daha çoqqq var çok takıntılıyım galiba garip takıntılarım var:):):):):)

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Yürürken yoldaki çizgilere takıntım var , herhangi bir çizgi olabilir , birinden önce sağ ayağımla geçtiysem sonrakinden mutlaka sol ayağımla geçmeliyim , buna engel olamıyorum , bazen inadına ne oğlum bu takıntı diyorum , inadına hep sağ ile geçiyorum ama olmuyor , çok yabani ehlileşmiyor ... :ovvv:

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
bende yoldaki çizgilere basmama gibi takıntılıyım kare taş ise ortasına illa adımımı atacam

devamı var

eğik duran herşeye takıntılıyım tablo,koltuk,örtü herşey düz durmalı

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
egri duran seylere karsi bende takintiliyim (acaba simetri hastaligi mi var bizde) :hiiii: :D
sonra gerek evde gerek baska bi yer olabilir, kapilarin acik durmasina sinir olurum, illa kapali olcak..
sonra oturulunan sandalyeler, kalkip gidildikten sonra düzgün bi sekilde masaya dogru itilmeli, öyle ortalikta kalmamali :BangHead:
sonra cantamda kis yaz demeden hep bi semsiye bulunmali (kendimi daha güvende hissedioyrum sanirim) :D
arada unuttugum oluyor, o zaman yagmur yagio :BangHead: :D
simdilik aklima gelenler bu kadar (:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
Yürürken yoldaki çizgilere takıntım var , herhangi bir çizgi olabilir , birinden önce sağ ayağımla geçtiysem sonrakinden mutlaka sol ayağımla geçmeliyim , buna engel olamıyorum , bazen inadına ne oğlum bu takıntı diyorum , inadına hep sağ ile geçiyorum ama olmuyor , çok yabani ehlileşmiyor ... :ovvv:

bende tam tersi ayni ayagimla gecmek isterim genelde son adimimdan bu bakimdan büyük olur:D:D

ben oturken basimda biri ayakta durursa onu illa oturturum...:hihi:

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Dolapların aralık durmasına takarım, yorgunluktan kalkacak mecalim olmasa bile kalkar kapatırırım veya kapatırırım öyle böyle degil baya bi takığım :)

Üst Alt