Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Gündem

Yusufça

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30,359
Takım
Beşiktaş
Taliban çok yanlış veya az yanlış,
Açıkçası çok bilgi sahibi değilim bu konuda.
"Ey iman edenler! Bilmeden birilerine zarar verip de sonra yaptığınıza pişman olmamanız için, yoldan çıkmışın biri size bir haber getirdiğinde doğruluğunu araştırın." Hucurat: 6 .. ayetine binaen,
söylenenleri çok dikkate almıyorum...
Ama şunu çok iyi biliyorum ki,
Kendi meselelerinde, dışarıdan medet umanlar,
Hep hüsrana uğramışlardır. Tarih şahittir..
Ayıdan post, domuz oğlu domuzdan dost olmaz.
Irak anladı geç kaldı, Libya anladı geç kaldı..
Suriye anladı geç kaldı, Afganistan anladı geç kaldı.
Umarım gerisi bu duruma düşmez ve geç kalmaz.
Nihat Avcı

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
taliban kese kese gelip şimdi adaletli görünümü altında olan zalim bir topluluk hatta bana göre terör örgütü bilgim var yok hissim bu yönde.. ışıd'de öyleydi siyah sancak allah allah kes kafayı

Yusufça

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30,359
Takım
Beşiktaş
taliban kese kese gelip şimdi adaletli görünümü altında olan zalim bir topluluk hatta bana göre terör örgütü bilgim var yok hissim bu yönde.. ışıd'de öyleydi siyah sancak allah allah kes kafayı
Yazıyı dikkatli okuduysan, Talibanla ilgilenmiyorum. Kendi ülkelerini Amerikaya şikayet edenlerin düştüğü duruma dikkat çekiyorum. Amerika köpeklerini bile uçağa alıp gitti, 20 yıldır beraber savaştığı insanları Talibanın kucağına bıraktı. Sonuç bu.
Talibanı bilmiyorum, tartışmıyorum.

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Yazıyı dikkatli okuduysan, Talibanla ilgilenmiyorum. Kendi ülkelerini Amerikaya şikayet edenlerin düştüğü duruma dikkat çekiyorum. Amerika köpeklerini bile uçağa alıp gitti, 20 yıldır beraber savaştığı insanları Talibanın kucağına bıraktı. Sonuç bu.
Talibanı bilmiyorum, tartışmıyorum.
okudum abi güzel yazmışsın... biliyorum anladım dikkat çektiğin yerleri.. bende okuduktan sonra kendi düşüncemi yazdım.. pek bilgim yoktu araştırdım az kendimce hissimi belirttim... teşekkür ederim değerli paylaşımın için..

Üst Alt