Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Ölmelere talip misiniz ölmelere, hani şöyle iki elin yanlarına uzanırcasına, parmağını oynatmaktan aciz ve de kapanıverir gözkapaklarınız birden hani.. gelin öyle ise!
Ben ölümün evinden geliyorum, şu asık suratlı bildiğiniz ölümün.. ve de ayıracak diye korktuğunuz,köşe bucak kaçtığınız, gelmesin diye kapılara kilitler çaktığınız ve daha nice sıfırlar..korkmayın, size selamı var..
Ah nankör nefis ah,sen olmasaydın ne cennet ne cehennem vardı, ölüm de olmayacaktı! ben de olmayacaktım ya da bunca insan ödlerini saklamayacaktı sahibinden.. hepsinden de öte kalmayacaktık ayrı yarimizden.. ama sabır, sabrediyoruz ölüm bize kurtuluş olacak biliyoruz.. ve de ne güzel der Osman Saba ''ümitler içindeyim,çok şükür öleceğiz!'' neden korkuyorsun sen, sahibine teslim etmekten mi kaçış?! hey be ahmak Allah'tan Allah'a kaçış.. yok O'nsuz mekana varış, külli masivada O'ndan gayrısı yok, naralarını, inlemelerini, niyazlarını O'ndan gayrı işiten yok! tanrı mı dediniz, onların tanrılarını Allah yarattı! yek olan, kainatta ama kainattan daha fazlası olan, aklına gelebilecek enlerin enlerin en eni.. anlayabiliyor musunuz dediklerimi!??
Barışmak lazım kızanım,ölümle arayı iyi tutmak lazım.. haber getiren, haber götüren ulağın suçu nedir? postacı teslim etmek ile memurdur emaneti.. mektubu mu vermiyorsun? elini hiç götürme koynuna, sol yanını beton armalarla nafile zırhlama ve orayı boşuna doldurma!.. sahibi kendinden başkasını istemiyor bilmiyor musun? Acı olur geri alışları, bak nasihatım sana; o yüzden az şey edin,sahip olduklarının sahibi olan yakıştırmıyor bunları sana..
Aç kollarını de ki; benim bir tek SENİM var,senden başkası el bana.ölümü gönder de,vuslat onla mümkündür bu gurbet fukarasına diye haykır.. ölümü çağır, kaçarsan daha çok öleceksin..

Katre-i Matem....

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:alkis::alkis:
kalemine yüregine saglik canim
:gul:

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
kalemine yüreğine sağlık Katre :)

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Müslümanın korkusu ölümden değil , ölümden sonraki hesaptan . İnsan gün geliyor zalimlerden , çürümüşlükten , gidişatın olmusuzluğundan bıkıp davet ediyor ölümü çaresizlikten . Ama sonrada önce kendi terazisinde tartıyor kendini ve vazgeçiyor ölmekten sanki ölmemek elindeymiş gibi .
Belkide bu durumda yapılacak en güzel dua
ALLAH'ım rızanı hak etmeyi bana ve tüm ümmete nasip eyle
ve Rızaya erdiğimiz anda al bizi yanına
aminnn

yüreğine sağlık kardeşim
kalemin her daim Hakkı , doğruyu ve güzel olanı yazsın inşAllah
güzel yürek kırıntıları için buraya bir gül bırakıyorum
:gul:

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778